Koolhydraat beperkt

Koolhydraat beperkt


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Oké ik weet het er zijn al zoveel blogs over een dieet maar ik moet nu toch echt afvallen . Daar komt nog bij dat ik een beginnende Blogger ben en dat ik totaal niet weet of ik het wel goed doe :-(.  

Ik vind het best moeilijk allemaal . Dus probeer ik van alles op mijn blog te zetten .  Hier ga ik ook bij houden hoe het verloopt met afvallen . Ik heb net het boek besteld van oahn,s kitchen. Ik heb er goede reacties over gelezen. Vanaf donderdag begin ik ermee. 

Wish me luckBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Succes. Ik moet ook nodig afvallen. Ik ben 4 jaar geleden gestopt met roken en 25 kilo aangekomen. Helaas ben ik gek op koken en eten, hahahahah.
| 00:17 |
het lukt mij ook nog niet zo goed hoor haha ik moet even dat knopje vinden wat ik om moet draaien en dan ook nog het knopje van het roken pff en idd als je dan van koken en lekker eten houd valt het helemaal niet mee
| 00:28 |
Heel veel succes
| 09:07 |
Veel succes ermee!
| 09:13 |
Dank je wel
| 09:38 |
Veel succes ermee!
| 15:46 |
Dankjewel
| 09:39 |
Ik wens je veel geluk - en doorzettingsvermogen! Ik ga je zeker volgen. Ik probeer ook koolhydraat beperkt te eten (GOK / Grip op Koolhydraten) maar tja.... je valt zo makkelijk weer terug in levenslang ingesleten gewoontes. Ook zou ik niet spreken over een dieet maar een manier van leven. Het boek van Oahn's kitchen ken ik niet. Misschien kun je in een volgende blog iets schrijven over hoe je tot dit besluit gekomen bent en hoe je bij specifiek dit boek uitgekomen bent? Het is zaak dat je je eetpatroon verandert, doe dat in kleine stapjes. Daar kun je vandaag al mee beginnen!
| 15:16 |
Dank je wel voor je tips. Daarna ik zeker gebruik van maken
| 09:40 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen