×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Droom 10

Droom 10


Droom 10 alweer, en deze keer vanaf mijn splinternieuwe laptop. Perfect verjaardagscadeau van mijn ouders.

Vannacht geen schuldgevoelens in mijn droom, en kan ook niet zo goed beschrijven wat er dan voor gevoelens in voorkomen.
Mijn vriend en ik waren op zoek naar onze plek, we liepen op een soort camping met allemaal jongeren van onze leeftijd. We hadden het erover dat we misschien van te voren een plek hadden moeten reserveren en dat we nu waarschijnlijk geen goede slaapplek meer konden vinden. Hoe langer we rondliepen, hoe slechter het humeur van mijn vriend werd. Hij eindigde onze zoektocht door zijn spullen bij mensen die we niet kende neer te gooien, en weg te lopen. Ik ging met deze vreemde mensen in gesprek en zij vertelden mij dat er inderdaad geen plek meer is, en dat we in de open lucht zouden moeten slapen. Na nummers uitgewisseld te hebben liep ik verder, opeens in mijn bikini-topje met een rokje aan. Ik had een prachtig lichaam!
Mijn vriend was spoorloos dus ik besloot naar het bushokje te lopen waar een kaart hing van de camping, om op deze kaart naar een slaapplek te zoeken. Opeens staat er een jongen achter me, een van onze oude vrienden van vroeger. Deze jongen heeft vastgezeten voor een half jaar, dus we kletsen snel bij over hoe het nou met hem gaat en waar hij nou woont. Opeens voel ik twee handen op mijn borsten, ze knijpen er zelfs in. Ik kijk om zodat ik kan zien van wie deze twee handen zijn. Bram, een jongen van mijn basisschool. Hij zegt; Wat heb jij toch lekkere stressballen. Ik vertel hem dat ik dit weet, maar dat ik er niet van gediend ben dat iedereen zomaar eraan gaan zitten.
En daar komt mijn vriend aangelopen. Uiteraard had hij gezien dat Bram aan mijn borsten zat, en we hadden nog steeds geen slaapplek. 1 + 1 = 2, mijn vriend was woedend. Ik stond daar maar te kletsen met iedereen terwijl hij druk aan het zoeken was, hij had het helemaal gehad.

Om even tot rust te komen besloten we om naar het strand te gaan, zodat we daar rustig na konden denken over wat we gingen doen. Het water was prachtig blauw, het zandstrand was super schoon en netjes, desnoods zouden we hier kunnen slapen!
We hadden dit nog niet naar elkaar uitgesproken of er stak een gemene wind op. De lucht werd zwart, de zee zag er dreigend uit, en we probeerde weg te komen van het strand. De wind trok ons richting het water, terwijl we daar juist van weg wilden. Er kwam een grote golf aan, die ons (geluk bij een ongeluk) verder het strand opspoelden.
Ik voelde de dreiging van het water, de angst van alle andere gasten, we moesten hier weg! De ene helft probeerde op de duinen te klimmen onder het motto: Hoe hoger we zijn, hoe langer het duurt voor het water bij ons is. Ik dacht dat ik veiliger zou zijn wanneer ik snel om de duinen heen zou rennen. Mijn conditie is slecht, ik ben lui dus had ook weinig zin om te gaan klimmen. Met pijn en moeite door de harde tegenwind kon ik de duinen bereiken. Ik hield me vast aan de rotsen om zo via de zijkant weg te komen.

Ik keek nog een keer achterom. De dreiging van het water had toch ook iets aantrekkelijks, iets spannends. De adrenaline die ik daardoor kreeg zorgde voor genoeg kracht om op een veilige plek te komen te staan, en toch nog zicht kon hebben op het water. Wat een prachtig uitzicht.
Ondertussen keek ik naar mijn vriend en de anderen die nog aan het klimmen waren, en moest stiekem wel een beetje lachen. Al die moeite terwijl ik nu al veilig sta.
Ik kijk nog een keer op naar de zee en zie een paar hele grote golven aankomen, als die mannen het maar redden om op tijd boven te zijn...

En toen werd ik wakker. Ik vraag me dan toch af; zouden ze het gered hebben? En wat zit er voor betekenis achter deze droom?
Forever FeelGood
Spannend maar geen idee wat er achter zit
09-12-2016 14:38
09-12-2016 14:38 • Reageer
LWAlmanak
Geen idee wat er achter zou zitten, maar hoop dat je wel lekker geslapen hebt ;-)
09-12-2016 12:41
09-12-2016 12:41 • Reageer
lekkerereceptenvoor2
Jeetje zeg. Wat een heftige droom.
09-12-2016 11:30
09-12-2016 11:30 • Reageer
notifications_noneadd
30-10-2018 10:06
3 volgers , 1 antwoord
notifications_noneadd
30-10-2018 09:28
1 volger , 0 antwoorden