×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
Droom 11

Droom 11


Vannacht weer flink gedroomd.

Mijn droom begon in een bouwmarkt, op één van mijn eerste werkdagen. Ik mocht al vrij zelfstandig werken, aangezien het niet een hele moeilijke baan was.
Een aantal collega's hadden het erover dat ze het wel stoer vonden dat ik alles durfden en vroegen mij dan ook of ik hun kon helpen met iets. Het bleek dat de baas beneden een kluis had, en ik moest achter de code zien te komen. Ik heb werkelijk waar geen idee hoe ik aan die code kwam, maar ik wist hem: 990949. Dus wij met de sleutel naar beneden om te kijken wat er in die kluis verstopt zat. We opende de eerste kluisdeur met de sleutel, en de tweede kluisdeur met de code. Eerst zagen we een heleboel briefgeld en papierwerk, maar daarachter zaten een hoop sigaretten verstopt. De baas en roken? Hij was er zo op tegen sinds hij gestopt was!
Dit geheim moesten we onthouden, misschien konden we hier iets mee.

Na het uitchecken bij de balie stond ik opeens in het zwembad in Turkije. Wat een lekker weer was het daar. Mijn vriend en ik zwommen wat rondjes, toen hij opeens van de glijbaan wilde. Geen probleem; wie het eerst beneden was!!
Ik was het eerst beneden, en ging vast op een rustig plekje op de rand van het zwembad zitten. Opeens zei een jongen in het turks iets tegen me, en omdat ik geen turks zei antwoorden ik gewoon bevestigend. Hij kwam naar me toe en trok mijn bikini-topje los. Ik dook snel het water in zodat niemand dit kon zien en maakte het weer vast. Op dat moment kwam mijn vriend aan, en hij vroeg me wat ik aan het doen was. Ik vertelde hem dat iemand mijn bikini had losgetrokken en dat ik wilde gaan. Dit was nog niet zo makkelijk want we moesten via rotsen en wilde wateren naar de overkant, om naar het naastgelegen hotel te komen. Dat was namelijk het hotel waar we sliepen.

Na een hoop geklauter waren we dan eindelijk aangekomen op het zandpad richting ons hotel. Hier moesten we langs een lang meer af lopen, waar allemaal enge beesten zaten. Een soort krabbetjes met een lief gezichtje, maar ze wilden allemaal op ons lichaam springen. Rennen!! Ik ben als de dood voor vreemde beesten.
Deze beesten hebben we allemaal weten te ontwijken en toen kwamen we eindelijk in ons rustige gezellige hotel aan.
Ik plofte daar op bed en nam even een dutje voordat de wilde avond kon beginnen...

Toen werd ik wakker.
Helaas weer met hoofdpijn, maar gelukkig moet ik vandaag naar de bedrijfsarts, dus ben benieuwd was zij gaat zeggen.
LWAlmanak
Sterkte vandaag met alles :))
14-12-2016 12:26
14-12-2016 12:26 • Reageer
Rudi
Vreemde droom weer :-)
14-12-2016 11:26
14-12-2016 11:26 • Reageer