Even wat vertellen.... lio stage & op vakantie naar.......

Even wat vertellen.... lio stage & op vakantie naar.......


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Even wat vertellen

Hoi! Soms heb je van die momenten dat je denkt: ik wil even wat vertellen. Gewoon hoe het gaat en wat er allemaal op de planning staat. Herkenbaar? Nou wil ik dat niet in een blogpost doen, omdat deze anders wel heeeeeel lang zou worden. En toen dacht ik: ik neem daarvoor een video op! Dan kan ik lekker alles vertellen wat ik wil zeggen, haha. In de maand april gaan er namelijk leuke dingen gebeuren. Dit heeft met stage te maken en met de vakantie...

Al eerst wens ik jullie een fijne Pasen! Lekker een lang weekend, heerlijk haha. Wat ga ik na Pasen doen? Mijn lio stage gaat dan beginnen! Wat dat precies inhoud leg ik in de video uit. Ik vertel dan ook hoe dat allemaal gaat met mijn blog en YouTubekanaal. En daarna, dan begint de meivakantie en dan....

Jep, ik ga dan op vakantie, maar waar naar toe? Dat hoor je in deze video waarin ik dus even wat wil vertellen!

Even wat vertellen...

En? Al genoeg van mij gepraat gehoord? Haha. Soms moet dat er gewoon allemaal even uit. En dat kan dan het beste in een video. Maar we zijn wel even up to date in het leven van Merle, haha. Ik heb in ieder geval zin in mijn stageweken. De tijd zal denk ik voorbij vliegen dan! Elke dag lesgeven gaat denk ik best snel. Gelukkig maar ook, want dan is het snel vakantie en stap ik in het vliegtuig naar dat grote land waar ik heen ga.... Ik zeg lekker niet wat, want daarvoor moet je echt de video kijken. Wahaha!

Vergeet je zeker niet te abonneren op mijn YouTube kanaal voor meer video's en straks vlogs van mijn vakantie in....... En vond je deze video leuk? Doe dan een duimpje omhoog! En ik ben wel benieuwd of je deze kletsvideo leuk vond. Laat een reactie achter op mijn video: even wat vertellen.
Dan houd ik nu mijn mond ;).

En fijne Pasen!

Girls-ThingsBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Het is weer een leuke video geworden.
| 14:40 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen