×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Ik ben verslaafd aan......

Ik ben verslaafd aan......


Image title

Hoi, iedereen is wel ergens ongelooflijk verslaafd aan toch?! Ik was me laatst aan het bedenken dat ik best vaak iets doe of bepaalde dingen eet. Ik ben er toch niet verslaafd aan?! Haha, nou zo erg zou het wel niet zijn. Maar er zijn toch dingen waar ik een beetje 'verslaafd' aan ben. Kijk je mee naar mijn lijst. Misschien herken je een van deze dingen!


Mijn lijst aan dingen waar ik verslaafd aan ben:

1. Mijn telefoon! Oh, wat erg. Maar serieus ik kan niet zonder. Ik check om de haverklap of ik een appje of ander berichtje heb. Daarnaast zit ik vaak op social media via mijn telefoon. Overal waar het kan zit ik op mijn telefoon. Hij gaat ook overal mee naartoe (maar dat is logisch, je moet toch bereikbaar blijven en ik maak foto's voor mijn blog ermee).

2. Chocolade! Echt, als ik iets graag snoep is het chocolade. En dan vooral pure chocola! I love it!

3. Netflix. Ja ik ben er ook voor gevallen. Wat is dit een uitvinding! Series, films, echt van alles is te zien. Heerlijk. Het meest verslavende zit erin: dat na een aantal seconden de volgende aflevering van je serie zo begint. Moeilijk om dan te stoppen hoor.... ;).

4. Aloë Vera crème. Haha, even totaal wat anders. Maar ik vind deze crème zo fijn! Het ruikt lekker, smeert makkelijk in en trekt ook snel in. Ja, verslaafd!

IMG_4712Jep, zelfs 2 potten haha.

5. Lippenbalm (vooral Labello dan). Zeker nu in de winter heb ik snel droge lippen en dan ga ik weer lekker smeren. In elke tas heb ik wel een Labello zitten. Ik moet het gewoon altijd bij mij hebben!

6. Nagels lakken (maar dat was al wel bekend denk ik, hihi). Ik lak graag mijn nagels en heb altijd wel nagellak op. Ik kan niet zonder, want dan heb ik 'blote billen nagels' zoals ik dat noem, haha.

7. Oreo koekjes. Dit zijn toch echt de lekkerste koekjes op de wereld! Oké, ik eet ze niet elke dag. Maar eens in de maand eet ik toch wel zo'n pak op, haha.

12825678_820469791414623_2135396616_nDe beste combinatie: oreo koekjes en chocolade!

8. Volgens mij ben ik überhaupt verslaafd aan eten, haha. Ik eet graag ja. Standaard zinnen bij mij zijn: 'Ik heb honger' of 'ik ben moe'. Dat brengt me bij het volgende punt:

9. Slapen. Ik slaap graag en veel. Door mijn ziekte van pfeiffer heb ik natuurlijk al helemaal veel geslapen, maar ook daarvoor sliep ik al best veel. Ik heb dat nodig en vind het heerlijk. Het is niet dat ik tot het middag uur in bed lig. Nee, ik ga juist vaak vroeg naar bed en sta rond 9 uur dan weer op.

10. Mijn onesie!(en mijn aapjes joggingbroek). Het liefst woon ik erin. Man, wat zit een onesie fijn. Ik loop er graag in. Wanneer ik een vrije dag heb en ik de deur niet uit hoef heb ik mijn onesie of joggingbroek aan. Lekker chiil zit dat.

DSC_0071IMG_4714


Dat waren dan mijn verslavende punten. Het is niet dat ik hiervoor naar een afkickkliniek hoef, gelukkig, haha (grapje). Maar ja, deze dingen komen geregeld voor in mijn leven hihi.

Waar ben jij verslaafd aan?

Liefs Merle van Girls-Things