Vlog: Parijs reis

Vlog: Parijs reis


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Image title

Hoi! Zoals jullie al in mijn persoonlijke update konden lezen ben ik met school 4 dagen naar Parijs geweest. Het was echt super leuk en mooi. Ik ben echt verliefd op Parijs geworden, wat een mooie stad. Naast foto's van de reis heb ik ook gevlogd. Je ziet hoe ik die 4 dagen beleefd heb. De camera is elke dag mee gegaan. In de vlog zie je: hoe ik op mijn manier museums bezoek, de Eifeltoren beklim, een kado apparaat bij een winkel probeer en mijn geweldige roomtour. Veel kijk plezier! ( vergeet je niet op ons YouTube kanaal te abonneren om op de hoogte te blijven van nog meer video's van ons).


Liefs Merle van Girls-Things

 


Beoordeel

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen