×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
Hoe druk wil je het hebben

Hoe druk wil je het hebben


Ik ben vanuit het binnenland van Bulgarije nu terecht gekomen in Varna. Dit is een grote havenstad aan de Zwarte Zee. Het is een ware cultuurshock. De rust die ik ervaar in het binnenland is hier ver te zoeken. Vooral in de bergen krijg je een ZEN gevoel. Hier aan de Golden Sand Beach heb ik meer het gevoel van, ik moet opschieten. Bijna teveel prikkels. Maar het is wel leuk om dit ook weer eens te ervaren. Als ik weer terug in Nederland ben zal dat ook wel weer even wennen zijn. Ik heb een klein vlogje gemaakt van het spektakel hier in Varna. Golden Sand Beach by night.

je kunt je nu ook abonneren op mijn youtube kanaal PASSIONFILM
Piteke van der Meulen
Wat leuk om daar zo via jou even te kunnen kijken. Ik ben ook meer van de natuur dan van dit soort kermis.
09-08-2018 15:55
09-08-2018 15:55 • Reageer