Griep en zware verkoudheid, de R zit weer in de maand.

Griep en zware verkoudheid, de R zit weer in de maand.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

.Gisteren begon het, koud, ijskoud had ik het. Maar te druk om echt tijd te nemen en te accepteren dat ik wel eens en griep of zware verkoudheid onder de leden zou hebben. Thuis gekomen van het werk mijn trainingsbroek aan, shirt, badjas en twee dekbedden om me heen maar ik bleef rillen van de kou.

Naar mate de tijd verstreek begon ik ook keelpijn te krijgen en klonk mijn stem steeds meer als een oude vrouw. Ach op tijd slapen en dan zo ik mij de volgende dag wel weer een stuk beter voelen.

Vannacht werd ik wakker van hevige pijn in mijn nek en elke andere spier in mijn lichaam voelde ik ook. Ik probeerde een zo comfortabel mogelijke houding te vinden om vooral mijn nek te ontzien. En jawel hoor de volgende morgen toen ik wakker werd van de wekker, ik moest namelijk werken, leek ik meer op een zombie dan op een gezonde vrouw die vrolijk aan een nieuwe werkdag begint.

Zwarte wallen onder mijn ogen, hoesten en proesten, verschrikkelijk koud maar ook momenten dat ik het warm had, een nek waar geen beweging meer inzat en mijn spieren voelde als of ik onder een vrachtwagen had gelegen.

Mijn moeder zei altijd, als de R in de maand voorkomt dan heb je kans op griep of een zware verkoudheid.

Ik ben de dag doorgekomen, vraag niet hoe maar ik heb gewerkt. Mijn collega's waren superlief en zorgde ervoor dat ik bedolven werd onder vitamine pillen, verse jus en er werden zelfs broodjes gehaald. En nu kan ik eindelijk in mijn bedje kruipen en uitzieken.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Al weer wat beter? Hoop ik wel! Al jaren drink ik 's morgens vers vruchtensap met antioxidanten en heb nooit meer griep gehad...
| 00:37 |
Ik snotter nog aardig en hoest nog verschrikkelijk maar voel me gelukkig wel aan de betere hand. Helaas heb ik mijn bacteriën verspreid en heb ik een aantal mensen in mijn directe omgeving aangestoken.....oeps!
| 22:25 |
Ojee, haha, kun je weinig aan doen toch? Wel vervelend...
| 00:16 |
Word maar gauw weer beter!
Want er komen nog een paar maanden met een R...
| 17:46 |
Ja nog heel veel hahaha maar ze zeggen dat als je het virus eenmaal hebt gehad je het geen tweede keer meer krijgt.
| 22:26 |
Dat is al veel :)
| 22:30 |
Herkenbaar.. zo gaat mijn week ook een beetje in de zelfde trant met een paar extra's.. ;) Veel beterschap gewenst!
| 20:51 |
Dank je en jij ook beterschap.
| 11:00 |
Dank je wel Allysia!
| 18:22 |
Herkenbaar ook ik had of heb nog steeds de griep voel mij nog niet lekker ...Beterschap goed uitzieken
| 19:09 |
Jij ook beterschap.
| 11:01 |
Ga even kijken !
| 11:01 |
Van harte beterschap!
| 18:33 |
Dank je.
| 11:02 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen