×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
&ik zie, ik zie


Wat jij niet ziet en het is..... Een echte Grace Original aan de muur! Wat een verassing was dit toen ik de nieuwe praktijkruimte van mijn vriendin binnen liep! Natuurlijk weet ik dat ze dit schilderij heeft, tenslotte heb ik het haar zelf gegeven ;) maar toch heel erg leuk om eigen werk live te zien op de plek van bestemming!

Ik maakte het schilderij in 2012 tijdens een creatieve schildermiddag bij een gezamenlijke vriendin thuis. Ik had van tevoren geen idee wat ik wilde maken maar wel dat het 'iets Egyptisch achtigs' zou worden. Ik begon te schilderen en dit werd het resultaat! Ik was erg blij met wat er uit mijn kwast kwam en zo heeft het schilderij nog een poosje bij mij thuis gestaan. 

Niet heel veel later kwam het moment van afscheid omdat ik zeker wist dat hij het fijn thuis zou krijgen in zijn nieuwe huis. 

Sindsdien past dit schilderij op de praktijk van mijn vriendin. Een schone taak al zeg ik het zelf! Rustig je verhaal doen aan het luisterend oor van Mariët en het alziend oog van de praktijk ;)

Links

Foto's

Schilderij in de praktijk door Diana van Trijffel-Pak; Close-up schilderij door Grace Innemee
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts