Alias zoekt Vrienden A.K.A. Dikke vinger FACEBOOK


Onlangs schreef ik onderstaand bericht, waarin Facebook mij meer en meer zoekplaatjes aanbood als ik een bericht wou posten. 

Ja ik geef toe ik ben lid van 50+ groepen en post soms 2 keer per dag. Maar FB is slim genoeg om na een paar zoekplaatjes door te hebben dat ik geen robot ben, toch?

Nu ben ik opeens zonder waarschuwing 72 uur geblokkeerd (blijkbaar zijn zoekplaatjes een waarschuwing op zich). 

Niet vanwege bloot e.d., maar omdat ik te veel post in groepen waar ik lid van ben. Althans dat is mijn vermoeden, zoals ik al zei "Zonder Waarschuwing" (misschien had Mark mijn bericht op Yoors wel gezien en was hij "Not amused").

 Om dit in de toekomst te voorkomen vraag ik u of u misschien Facebook vrienden wil worden met mijn alias Guus Eftychía

Op deze manier kan ik in de toekomst blogs en berichten over mijn boek blijven posten als mijn eigen account weer eens geblokkeerd is door Mr. Zuckerberg. 

De "Theorie" hier achter is dat als Guus voldoende vrienden heeft FB hem niet zal verwijderen, want accounts zonder vrienden zijn verdacht.                                                        Vrienden worden met Guus is tevens een teken van dikke vinger FB