×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
GET TO KNOW ME


Hey hey,


Voor mijn allereerste post leek het me leuk om mezelf even voor te stellen.
Ik ben Gyloniah en ben sinds januari 18 jaar. Ik heb net (30 juni 2017) te horen gekregen dat ik geslaagd ben, ik heb na zes jaar dus eindelijk mijn vwo diploma behaald! Het wordt dus tijd voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven: ik ga studeren. Vanaf september zal ik in Wageningen wonen, hier ga ik levensmiddelentechnologie studeren. 

Ik heb verschillende hobbies die vallen onder lifestyle, beauty en reizen. Zo ga ik minimaal 2 keer per jaar naar een concert, bezoek ik verschillende festivals binnen én buiten Nederland en bezoek ik een aantal keer per jaar plaatsen binnen en buiten Nederland. Verder houd ik ervan om te sporten, ik heb bijvoorbeeld 11 jaar aan atletiek gedaan, maar heb moeten stoppen vanwege een blessure. Ik ben nu vier keer per week te vinden in de gym. 

Op mijn blog zullen er zo af en toe posts verschijnen over beauty, lifestyle en reizen!

xoxo 

Gyloniah

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts