×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors








Bijzondere ontmoetingen fleuren de dag op.


Gisteren stond ik bij de Jumbo om een pakketje af te halen dat ik daar had laten aankomen toen ik de vader van een schoolvriendinnetje zag staan die kerstzegels kwam halen. Ik moest mijn paspoort laten zien ter identificatie en toen mocht ik het pakketje meenemen waarop hij naar mij toe kwam en zei dat ik bij hem nooit mijn paspoort zou hoeven te laten zien en zo kwamen we even kort in gesprek. Het was altijd al een charmante man en daar hebben de jaren niks aan veranderd. Even kort gesproken over pasfoto's en zijn ziek geweest zijn en hij vertelde dat hij door de medicijnen die hij toen moest nemen 23 kg was aangekomen. Nu ging alles beter en hoefde hij die troep niet meer al had hij nog wel pilletjes. Toen we samen naar buiten liepen zei hij nog dat hij wel niet zwanger kon worden met die pilletjes waarop ik antwoordde dat ik dacht dat zijn dochter dat wel zou kunnen waarderen. Hij ging naar links en ik naar rechts.

Ik moest ook nog even bij de Action zijn en terwijl ik daar het inpakpapier aan het zoeken was dat ik wilde hebben liep ik hem weer tegen het lijf waarop ik zei dat "als we elkaar nog een keertje tegenkwamen vandaag we samen een kopje "koffie" gingen drinken". Waarop hij zei dat hij een beter idee had, dus ik vroeg of hij dan meer zin in een neutje had? Wat hij beaamde dus ik zei: "Dan hebben we een deal en gaan we een borreltje samen nemen". Waarop hij zei: "als dat eens zou kunnen", en weer gingen we ieder onze eigen weg. Aan de kassa stond hij achter mij. Hij had flesjes prik gekocht waarop hij mij attendeerde en zei dat hij dit soort dingen kocht voor zijn kleinzoon en hij moest lachen. Ik vind het jammer dat de kassa niet telde voor een 3e keer. Buiten hebben we ook nog even staan kletsen en ik heb hartelijk gelachen met hem. Het is echt een charmante aardige man die toen we beiden buiten kwamen nog even opmerkte dat als we elkaar nog eens zagen vandaag we op de hoek een neutje zouden pakken samen.

Hij ging weer naar links want hij ging via een ommetje naar huis want dat was goed voor hem en gelijk had hij want het was prachtig weer voor een ommetje en ik ging naar rechts richting huis. Ik denk nu "ik had ook een ommetje moeten maken dan waren we elkaar weer tegen gekomen halverwege en hadden we nog even samen naar het café kunnen gaan voor een borreltje". Volgens mij was dat best gezellig geweest.

Maar ik werd helemaal vrolijk van mijn bezoekje aan de Jumbo en de Action op deze manier. Ik ben zelden zo opgewekt naar huis gelopen na het ophalen van een pakketje en het kopen van cadeaupapier. Er zijn echt te weinig charmante mannen op deze wereld ......... charmante vrolijke mannen kunnen echt de dag opfleuren. Fijn dat hij zo is opgeknapt en mocht dit nog eens voorkomen .......... dan maak ik een ommetje want volgens mij had hij ook echt wel even zin in een spontaan borreltje.

Reageren op een blog? Dat kan als yoorslid. Lid worden is gratis. Behalve reageren kun je dan ook bloggers volgen of zelf aan de slag als blogger. Je hoeft je alleen even hieronder aan te melden: 




expand_less

Meest gestemde posts



expand_less

Recente posts