×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Laatste kans voor Sabine.  zou

Laatste kans voor Sabine. zou


In 1990 kreeg mijn moeder de diagnose maagkanker, een snelgroeiende tumor was het. In die periode was er ook een staking gaande van artsen maar omdat mijn moeder een snelgroeiende tumor had werd zij toch meteen geopereerd. Nou ja, meteen, mijn moeder wilde wachten totdat ik mijn examens had gedaan en dan pas wilde ze geopereerd worden. Dit was voor mij persoonlijk nog best een vreemde situatie want mij werd dit alles dus niet verteld. Ik wist het wel omdat ik per ongeluk een gesprek tussen mijn ouders hoorde en dat wisten zij niet. Ik zat op dat moment midden in de eindexamens dus toen die achter de rug waren ging zij meteen onder het mes. En met succes. 

Na 5 jaar, bij het laatste onderzoek werd zij kankervrij verklaard. Hemeltje wat was zij blij. Totdat zij een paar dagen later een telefoontje kreeg. Om welke reden dan ook had de radioloog haar foto's nog eens bekeken en zag hij opeens iets zitten. Ze hadden bij de eerste operatie haar maag weggehaald en op de aanhechting van de in- en de uitgang zat een heel klein plekje. Meteen werd zij weer geopereerd in 1995 en toen was zij echt definitief van de kanker af. 

1990 - 1995 - 2018 en zij is nog steeds in ons midden. Gezond en wel. De 80 ruim gepasseerd. Ik schrok dan ook toen ik vorige week het volgende bericht op Facebook zag langskomen:

De uitzaaiing is weg en dus is behandeling mogelijk en dan moet dit arme mens aan de loterij meedoen en als je dan niet wint zijn je kansen verkeken? DIT KAN TOCH NIET. Doordat zij geen uitzaaiing meer heeft staat zij nu op het punt waar mijn moeder stond in 1990 en mijn moeder is in 2018 nog levend en wel en in goede gezondheid. Ik begrijp werkelijk niet dat je dan kunt zeggen "dat je uitbehandeld bent". Zij is 46 jaar, mijn moeder was 57 jaar toen. 

Vrienden van Sabine zijn een inzamelingsactie begonnen zodat zij in Aken (Aachen) de benodigde behandeling kan ondergaan want zij is natuurlijk nog helemaal niet uitbehandeld. Maar als je dan in Nederland woont dan heb je blijkbaar vrienden, familie en onbekenden nodig om gezond te worden. Ik ken Sabine niet maar alles in mij zegt dat deze hele gang van zaken niet juist is en daarom wil ik iedereen vragen om te doneren. Wil en kan je een grote donatie doen dan zou dat natuurlijk heel fijn zijn maar ook in dit geval gaat "alle kleine beetjes helpen" op. Veel kleine bedragen worden uiteindelijk één groot bedrag en het maakt niet uit hoe ze aan die 30.000 euro komt als die er maar komt! 

 

Kan en wil jij Sabine helpen klik dan op de onderstaande link:

Mocht de bovenstaande link niet werken klik dan op IK WIL DONEREN!

Wil je de video bekijken waar zij het verhaal vertellen klik dan op hier.


 

Ik hoop dat heel veel mensen een kleine donatie doen zodat Sabine de kans krijgt die zij verdient! Mijn moeder verdiende een kans, Sabine verdient een kans en elk ander persoon verdient een kans als die er is. En ja, ik heb natuurlijk een donatie overgemaakt. Het zou enorm helpen als jullie dit willen delen. Als ruim 164.000 euro opgehaald kan worden voor hoger beroep blokkeerfriezen dan moet 30.000 euro toch haalbaar zijn om een leven te redden!

l header: www.geef.nl l

Reageren op een blog? Dat kan als yoorslid. Lid worden is gratis. Behalve reageren kun je dan ook bloggers volgen of zelf aan de slag als blogger. Je hoeft je alleen even hieronder aan te melden:Ditisveer
Heb hem gedeeld! 
13-11-2018 23:13
13-11-2018 23:13 • 1 reactie • Reageer
DidI'Ms world
Ditisveer dat vind ik super lief!!! :kiss: dankjewel!
13-11-2018 23:41
13-11-2018 23:41 • Reageer
Galaxy
Wat een ontzettend heftig verhaal. Eerst je moeder, je zal zo'n telefoontje ontvangen een paar dagen later, maar gelukkig na de tweede operatie wel genezen. Dat moet een ontzettend moeilijke tijd geweest zijn voor jullie allemaal. Iedereen verdiend een kans daar ben ik het helemaal met je eens. Ik ga de link bezoeken en zal een donatie doen, hopelijk is het net dat beetje extra wat gebruikt kan worden. Het is toch verschrikkelijk hoe dit moet gaan! Ieder mens heeft recht op goede zorg en behandeling
13-11-2018 09:10
13-11-2018 09:10 • 1 reactie • Reageer
DidI'Ms world
Galaxy voor mij was het toen onwerkelijk vooral omdat ik overal buitengehouden was. Ik wist niet eens dat ze voor haar maag onderzoeken had gehad, ik wist niet eens dat ze ergens last van had. Maar dat is een bewuste keuze van haar geweest omdat ze niet wilde dat ik mijn examens zou verknallen. Ergens begrijp ik het wel maar ben het er nog steeds niet mee eens. Maar waar het om gaat uiteindelijk is dat zij WEL geholpen is en dat dit ook succesvol was. Er is een vrij grote slagingskans en ik vind het onverteerbaar dat deze mevrouw niet geholpen wordt terwijl er mogelijkheden zat zijn. Dat een verzekeringsmaatschappij beslist of iemand wel of niet mag leven. Waar zijn we dan mee bezig? Daar moet je toch niet aan denken. Wat ontzettend fijn dat jij een donatie geeft. Dat vind ik echt super en laten wij hopen dat wij het zelf nooit hoeven te vragen! Thanks Galaxy!
13-11-2018 09:22
13-11-2018 09:22 • Reageer