Oud (versleten) beeld nieuw uiterlijk geven DIY

Oud (versleten) beeld nieuw uiterlijk geven DIY


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dit beeld had ik en was erg beschadigd. Ik heb het wit gespoten. Hierdoor waren de imperfecties niet meer storend. Maar werd het zelfs een kunstzinnig beeld, dat door de unikleur nog prima in het interieur paste. In mijn geval heb ik een oud heilig hart beeld gebruikt dat ooit van mijn grootouders is geweest maar je kunt het natuurlijk met elk beeld doen.  Doordat het nu één kleur heeft zie je de afgebroken vinger nauwelijks, de stukjes die misten vallen niet op. Dit beeld was qua kleur heel vaag geworden en hoewel ik dit ook vaak juist wel mooi vind ging dat voor dit beeld niet op, het zag er in dit geval heel armoedig uit. Ik wilde het in eerste instantie felroze spuiten en dat ga ik vast nog een keertje doen maar omdat dit beeld ooit van mijn oma is geweest en zij het echt koesterde kreeg ik dat niet voor elkaar. Ik denk dat zij dan terugkomt om te spoken en dat moeten we niet hebben.

Dus voordat je de volgende keer een spuuglelijk beeld in de container gooit, vraag je dan eerst eens af of een verfbeurt niet de oplossing kan zijn voor al die lelijkheid. Ik heb het trouwens gespoten maar met de kwast kan het natuurlijk ook geverfd worden.


Wil je meer blogs lezen meld je dan aan op yoors: https://www.yoo.rs/aanmelden?via=44003


Nieuwe Facebookpagina voor DIY bloggers

Je eigen creatieve uitingen delen kijk dan op deze blog.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Knap werk groetjes an
| 21:04 |
Dankje AN,
| 06:31 |
Graag gedaan
| 09:15 |
Goed gedaan! En nee, een spokende Oma moet je niet hebben;-)
| 19:12 |
No way !!!!!!!!!!!!!!!! en dankjewel.
| 19:15 |
Goed idee om op deze manier toch iets niet weg te gooien!
| 16:51 |
Hetzelfde beeld wordt zo toch opeens heel anders. En iets weggooien kan altijd nog.
| 16:53 |
Zelfs met de imperfecties blijft dit een prachtig beeld van de Opgestane Christus!
| 14:33 |
Na de verfbeurt wel.
| 15:29 |
:-)
| 15:37 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen