×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
AAN DE PRAAT OVER MIJN ... 'GRAAT' ... DEEL 6

AAN DE PRAAT OVER MIJN ... 'GRAAT' ... DEEL 6


AAN DE PRAAT MET MIJN GRAAT...  (een vervolg op eerdere posts. ik weet niet hoe ik ze eronder krijg...helaas) 

Mijn twee uur durende 'indebenenproramma' is weer gelukt. Ik zit weer achter de pc .

Alle cliënten voor deze week helaas afgezegd. Degene die van de coaching etc gebruik willen maken kunnen nog wel terecht. Schone moeders staat in de 'matelzorghold' het is even niet anders. Pas op de plaats en goed voor mezelf zorgen.

Creatief huishoudbeleid. Als ik in de benen ben alles rondom mij draperen zodat ik niet voor elk wissewasje in de benen of door mijn rug hoef. Alarm op de telefoon aan zodat ik mijn dokter Alève spiegel op peil hou. Wat het doet doet het maar...  Eigenlijk zijn ze niet goed voor mij.  Behalve opiaten zijn er niet veel alternatieven en daar heb ik niet zulke goede ervaringen mee ...nog maar even aankijken voor ik daarvoor ga bezwijken. Drie maal daags een 'shotje' infrarood om de verkrampte spieren te laten ontkrampen en de doorstroom van hen op peil te houden. Dat mag hoop ik enigszins helpen de zenuwpijnen wat 'binnen de perken' te houden. Ik ga wel ontdekken of de pijnbestrijding/blokkade  is uitgewerkt of dat (over)belasting tijdelijk roet in het eten gooit.  In het 1e geval  ben ik (weer) goed de klos, in het 2e geval kan ik de klossen weer opbergen ..in-time... Hoewel chronisch natuurlijk een altijd terugkerend iets/blijvend is. De oorzaak is ook niet weg...dus het blijft bij symtoonbestrijding.  Sommige 'oorzaken' zijn ook '' gevolgen van'.   In mijn geval o.a. de 'tropenjaren' die te jong teveel gevraagd hebben en die ongevraagd nu weer zich anders laten zien en ervaren. Allemaal lessen en processen die nu om en andere aanpak vragen.  En wat ik predik doe ik natuurlijk zelf ook.  Inzichten, kennis en kunde helpen veel....verhelpen is wat anders. 

Het waait hier niet, het stormt hier... mijn hang petunias heb ik al moeten redden van de 'wegwaaidood'. Hun geamputeerde blaadjes en bloemetjes zijn een trieste 'opfleuring' van het gazon. Voor even , want alles waait overal heen. De indiaan staat nog...dat wel hihi. Het water klost in het vogel drinkbakje en de kleine mini vijverbak. je ziet geen vogels ...die waaien weg. Ik krijg je zenuwen van mijn zenuwen ..mogen die niet mee 'wegwaaien'?  

Van de nood een deugd makende duik ik maar in de administratie, die zal mijn 'ach en wee' een zorg zijn, die heeft er geen last van dat ik hier en daar wat mopper. Ik aan het gevecht met mijn agenda weer aan om te kijken of ik nog alternatieven heb in mijn drukke bestaan voor de uitvallers van deze week. Ik ben dus flink in 'beweging' zij het beslist NIET letterlijk. We gaan het ritme van bed, bank lopen, zitten en staan afwisselen maar weer invoeren, en kijken hoe ik mijn lijf kan 'paaien' wat meer tot 'meewerken' te bewegen. Ook een uitdaging. Veel meer 'muziek' zit er even niet in. Feest had ik al gevierd, dus nu over tot de orde van de 'oudendag'..

Hoe is jouw dag ? 

Dank je voor het 'tot je nemen'.

Mary-José Knuvelder

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Sonja
Hey Lieverd, dat klinkt niet goed, zorg goed voor jezelf he! Heerlijk wel om je optimisme en openheid verweven te zien in je verhaal. Het is inderdaad een heel leerproces! Ik wens je dat er spoedig een verbetering komt in de situatie en je je goede moed behoud! Mijn dag vandaag, rustige ochtend en wat poetswerk en vervolgens naar het ziekenhuis voor een afspraak, we zullen zien wat ze te zeggen hebben en of ze goed luisteren! Dikke knuffel en licht, liefde en kracht gewenst!
02-05-2018 08:32
02-05-2018 08:32
DiaantjesLife
Hoop dat je snel iets vind of een manier om toch minder pijn te hebben lieverd! Wel heel erg goed van je, dat je wel de tijd voor jezelf neemt en (helaas) daar cliënten voor af moet zeggen. Het is niet anders, je gezondheid gaat toch echt voor! Je krijgt van mij een hele dikke knuffel op papier, die echte krijg je over een tijdje 😘💋💋💋
01-05-2018 20:10
01-05-2018 20:10
Catrine-DeMew
Ik wens je heel veel sterkte en dat je je snel beter voelt
01-05-2018 16:57
01-05-2018 16:57
FrutselenindeMarge
jammer genoeg ben je geen visje kon je graat er zo uit ;)
01-05-2018 15:04
01-05-2018 15:04
Hans van Gemert
Oei, dat klinkt 'niet fijn', om het maar eens zwakjes uit te drukken... Doe vooral rustig, forceer het niet (gemakkelijk gezegd, weet ik...) Veel beterschap!
01-05-2018 14:46
01-05-2018 14:46
Karin van der Straaten
Jereminee.. nu zit het jou weer niet mee  ooit te veel praat zich een hoedje en roept je Heb jij al gedacht of iets gedaan met EMDR of exposure?  Die verkrampingen  waren de oorzaak dat ik ermee ben begonnen he wat in en in verdrietig dit nu weer verdorie Heel veel moed  en sterkte gewenst en dikke knuffel
01-05-2018 14:33
01-05-2018 14:33
Encaustichris
Aijaijai! Ik hoop en duim dat je op de been bent volgende week!!!
01-05-2018 14:29
01-05-2018 14:29
Soberana
Ik sluit me aan bij de reactie van Klein. Wat naar dat het weer tegenwerkt! Hier: rustig dagje op mijn achterporch. Dia di obrero (Dag van de arbeider, dus niet van de arbeid) wordt hier groots gevierd. Wij zien de festiviteiten wel op tv, gaan ons niet in het feestgedrang begeven.😄 Beterschap!
01-05-2018 14:02
01-05-2018 14:02
'Klein'
Veel beterschap en sterkte Mary-José! Je weet altijd heel mooi te verwoorden waar je mee zit, letterlijk en figuurlijk.... Wellicht helpt dat ook, dat je het op deze manier 'kwijt' kunt en kunt delen? Je pijn raak je op deze manier niet kwijt en ook je kwalen niet maar wel je verhaal. Zonde dat je zoveel hebt moeten afzeggen maar Zelf ga je natuurlijk voor! Bedankt voor het delen en nogmaals beterschap!! 💐
01-05-2018 13:47
01-05-2018 13:47
Schorelaar
Veel sterkte. Wat vervelend, ik hoop dat je snel weer uit de voeten kan. Hier? Oppas dag, twee zonnetjes hier en buiten breekt er ook een door. 
01-05-2018 13:46
01-05-2018 13:46
lekkerereceptenvoor2
Heel veel sterkte zeg. Valt niet mee allemaal. Mijn dag, het is gewoon veel te koud en vanmorgen te nat. Ik haat het. Fijne dag en rustig aan. XXX
01-05-2018 13:25
01-05-2018 13:25