×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


EEN KLEINE UPDATE 18-1-2019

EEN KLEINE UPDATE 18-1-2019


Ik ben er weer even met een kleine update . 

Onze afspraken voor dit weekend zijn afgezegd. Met alle geregel, zorgen en zorg voor (schone)moeders ben ik er ook nog ziek bij geworden. Nou ja , kijk ook ik en mijn lichaam hebben grenzen in kunnen incaseren. Ik ga naadloos over van een man met 3 keer kanker in de afgelopen 8 jaar met veel complicaties naar mijn schoonmoeder van bijna 90 met uitgezaaide kanker en weer andere complicaties zoals , vallen en alzheimer. Soms moet je doorgaan en heb je die keuze niet.

Mijn lichaam pruttelt al een maand of 3 met bronchitis af en aan, nu is het echt even pas op de plaats. Vandaar dat het ook wat 'rustig' is rondom mij . Niet alleen vanwege het feit dat Henk-Jan zijn 'speeltuin' weer aan het veranderen is geweest (hoewel ik daar ook nog niet uit ben. Ik  kan geen mens meer vinden) Ik krijg iets te weinig 'lucht' vinden mijn luchtwegen. Inmiddels de medicijnman toch maar bezocht en wat medicatie gekregen. Hopenlijk ben ik maandag weer wat op de been. Nu blaf ik als een zeehond en piep als een nest vogels, 'slaap' zitend en vermaak mijn man met de 'leukste 'piepbeestgeluiden' ...je ziet de een zijn nood ...maakt de humor bij de ander 'groot'(nou ja , erzin ik nu even) Gelukkig hebben we geen honden meer met een piepbeestfettisch.... anders had ik helemaal geen rust meer 

Elk nadeel heeft zijn voordeel, kan ik even met en bij jou 'bijtanken'. Even bijpraten en bepraten. Dat is ook weer een vorm van 'ademruimte' voor mij. 

Ik hoop binnenkort weer te weten hoe het nu 'werkt'  op Yoors, en wat te kunnen delen wat mij bezig heeft gehouden en nog houdt. De weg ook weer gevonden kan worden naar jou artikelen, want zo denk ik het te snappen en zo is het weer helemaal anders

knuff MJ