ENCAUSTIC SIERADEN ...


ENCAUSTIC SIERADEN

Oh lala, 'onze' Christel  (Encaustichris) heeft mij ook aangestoken met het 'sieradenmaakvirus'.  Erg leuk om te doen en het is echt een verslaving.  Weer een erbij ;-)  Net als mijn encaustic schilderwerken deel ik mijn gemaakte  sieraden  ook  graag hier.  Het is erg leuk om te maken, dat delen wij ook samen.  Als wij bij elkaar komen is er ook altijd tijd voor wat encaustic creativiteit. Halen wij een beetje de eerdere  'Masterclassen' terug waarin wij in verbondenheid veel met elkaar en de groep deelde. Van technieken tot intuitief werken.

Elk werkje is uniek, en ieder heeft ook de eigen manier van werken. Dat zie je ook terug in onze encaustic schilderwerken. 

Binnenkort zijn ze ook te zien ook op mijn webpagina www.emjeeprivee.com . Waaro.a.  ook mijn dichtwerken en mijn dichtbundel staan.


Marry-José 

 A. Sleutelhangers

B

C

A.  Hangers  met kleine cabouchon  

B

C

D

E

F

A. Luxe armband 

B

C

A. Grote cabouchon   

B. 

C

D

E

F