HAIKU  71   KRUISTOCHT VAN EEN SPIN

HAIKU 71 KRUISTOCHT VAN EEN SPIN


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

HAIKU  Kruistocht van een spin.

Ik ben er geen fan van hoor, en ik het ook vaak zielig dat een prooi zo moet strijden in het web.  Aan de andere kant zijn ze ontzettend nuttig, en hebben ze ook recht van leven. Wie ben ik iets dood te willen omdat de verschijningsvorm of levenswijze mij niet bevalt.

Mary-José Knuvelder

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Spinnen oké, maar hou eens op met het bouwen van die webben waar ik in loop. Mij vang je toch niet :-)
| 11:12 |
wahahaah, ja daar ben ik het wel een beetje mee eens. dat 'dradentrekken' vind ik ook geen succes
| 13:05 |
Mooie tekst en mooie afbeelding maar geen fan van spinnen.
| 13:14 |
Ik ook niet hoor ;-) zie ook het bovenstaande betoog van mij
| 15:20 |
Origineel bedacht! Leuk!
| 19:53 |
Dank je Ingrid voor je reactie en compliment
| 15:20 |
Zo is het leven! Maar: mooi weergegeven!
| 10:20 |
Ja dat is helemaal waar Hans , dank voor je reactie en compliment. En ik be-leef het leven met alles wat het 'heeft' ;-)
| 10:31 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen