HET TIJ KEERT

HET TIJ KEERT


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

HET TIJ KEERT.

En zo gaan we op weg en weer onderweg . De generaal op weg naar genezing en herstel. Mijn huis en agenda bijna 'overgenomen' door twee keer daags thuiszorg. Mijn praktijk ook bijna, want toch wel handig zo'n elektrisch verstelbare behandeltafel/massagebank met tempur-matras , verwarming en noem maar op. Natuurlijk is het heerlijk en zijn het stuk voor stuk kundige aardige mensen.  Toch hoop ik op een iets kortere termijn dan vorig jaar. Een half jaar 'overname' is best wel lang. En ik gun de 'Generaal' uiteraard een spoedig(er)herstel.

Voor nu is het bed-bank en wc en een dekentje, want hij heeft het intens koud. Onder die XXXXXL -littekens zkt natuurlijk heel wat 'verborgen' wat druk aan het genezen is ..wat overuren maakt de 'eigenaar' weer geheel 100% inzetbaar te krijgen liefst. Het kost tijd.

Mary-José Knuvelder.Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooi gedicht, helemaal passend bij de situatie. Fijn dat jullie allebei op weg naar herstel zijn.
| 03:47 |
dank je wel lieverd voor jouw warmte en initiatieven de generaal 'hier' te mogen houden ! nu is het de weg van genezen en herstellen... de berg op dus ! Dank voor je reactie !
| 11:30 |
Fijn om te lezen dat jullie weer helemaal samen, al is het nog niet helemaal alleen, thuis zijn. Lekker je tijd nemen, de ziekenhuisperiode zoveel mogelijk achter je proberen te laten en genieten van elkaars aanwezigheid. De rest komt wel weer. Zoals je in je prachtige gedicht al zegt: het tij keert en gelukkig weer de goede kant op.
| 11:57 |
Dank je lievdr voor jouw warmte en reactie(s) . Ze doen me goed. Nu is het genezen en herstellen , nog 2x daags thuiszorg maar ook dat al ooit wel weg gaan ...rust
| 11:00 |
Heerlijk met een deken op de bank in Klooster, tussen de bezoeken door dan... rust doet het herstel goed, al ben je nog zo'n bikkel. Pas maar goed op jullie!
| 18:26 |
Dank je lieverd. wij gaan gezellig samen onder het dekentje kleumen ;-) Ik lach me dood ...hij heeft me er vaak genoeg om uitgelachen ...en nu ... is hij net zo'n 'kikker' ;-)
| 20:53 |
Lijkt me inderdaad ook heel moeilijk om je privacy op te geven.
Ik moet er niet aan denken.
Als het maar de goede kant op blijft gaan.
| 18:15 |
Het is een noodzakelijk 'kwaad' voor een uitermate goed doel, maar blij ben ik er niet mee . En dat mag ook ;-) Ik ben blij met ze hoor....voor het doel. Iet omdat ze mijn huis en agenda 'overnemen' hihi
| 20:51 |
Rustig aan blijven doen jullie hoor!
En geniet ervan dat zaken even worden overgenomen!
Een spoedig herstel gewenst en geniet van het 'kloosterleven',
dat is misschien zo slecht nog niet!
| 15:34 |
hihi die 'overname' is meer dat mijn tijd en huis niet meer van mij/ons zijn. je kunt toch niet vrij zij he. Geen ontbijtje in duster, en de agenda wordt bepaald ;-) . Ik zal blij zijn als het niet meer hoeft. om meerdere redenen. A dan is mijn Generaal hersteld en B heb ik mijn huis weer als thuis en een agenda in eigen beheer ;-)
| 16:35 |
Ja, dat begrijp ik ook wel weer. Je bent dan toch aangetast in je privacy en vrijheid...
| 02:55 |
ja echt wel, en mijn agenda moet erop aangepast worden en al . Maar goed, voor een goed doel (voelt alleen nu niet zo fijn ;-) ) en ergens ga ik weer enorm genieten van mijn eigen huis en agenda beleid ;-)
| 11:25 |
Mooi zo, nog even doorzetten dus...
| 14:09 |
ja hoor, gewoon stug doorgaan met ademhalen
| 14:35 |
Haha, zeker doen ja!
| 22:51 |
Maar thuis, en dat maakt een hoop verschil. Neem je tijd - allebei!
| 15:16 |
ja het is enorm fijn THUIS te zijn hoor ! en tijd ...die nemen we . en de Generaal heeft niet veel bij te zetten. bed en bank en zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zijn zijn beste vriend nu . dank voor je reactie en medeleven !
| 16:36 |
Gaat goed komen, het herstel is ingezet en de energie terug.
Deken en kou behalve lichamelijk ook een beetje gevoelsmatig denk ik, de lasten vallen nu langzaam van hem af en dat geeft soms rillingen en wat extra geborgenheid is dan prettig.
| 15:13 |
Ja dat gaat zeker komen. Voor nu is het wc, bed en bank en veel zzzzzzzzzzzzzzzzzz. Dat herstelt. die rillingen en kou is ook omdat de darmen nog 'van de leg' zijn en dingen zich moeten aanpassen aan een (nieuwe ) functie. (kan wel tot een jaar duren....al gaat het wel met stapjes vooruit natuurlijk ...ga ik maar vanuit) En ja ook naast het fysieke deel ontlaadt het emotionele deel. hij is verliefd op het(MIJN) dekentje... voor nu sta ik het vrijwillig af. en ik heb ook wel gelachen hoor. hij lachte mij altijd uit om mijn 'kikkergedrag'....en kijk nu .... dat schept ook een band en 'warmt' ;-) Dank voor je uitgebreide inhoudelijke reactie !
| 16:39 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen