×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


PARADIJS ...DEEL 11  HOTEL-PALACE (in welk land was ik ? )

PARADIJS ...DEEL 11 HOTEL-PALACE (in welk land was ik ? )


PARADIJS DEEL 11 .

En nu de kiekjes in en om het hotel (zeg maar paleis) .  Binnentuinen om de hotelkamers.  En ook diverse binnentuinen IN het gebouw zelf. Het eerste deel van deze laat uiteraard ook al heel wat zien (of heeft dat gedaan ). Het strand  en de zee waren geweldig en de diverse zwembaden ook.  Met mijn niet geringe derriere in de branding zitten met water van 30 graden was zooo lekker !  Ik ben nu eenmaal een kleum  Het zwembadwater was ook die temperatuur. Zeld IK hoefde niet door te komen wahahahah.

Heerlijke ligbedden aan de kant, strand en IN het water.

Wat hebben we het fijn gehad.! Het volgende deel neem ik afscheid van het hotel. En omdat i niet i een ongeluksgetal geloof maak ik lekker 13 afleveringen . Dus in aflevering 13 krijg je te zien waar ik was.

Reis en raad je mee ? 
MJ

Binnentuinen rond de hotelkamers.

Als je naar de wc wilde ging je ook door het 'oerwoud'

Uitzicht vanaf de zwembaden richting strand.

De toiletgroep...ook hier weer  oerwoud. Hoe het ij de heren was weet ik niet . wellicht niet , je zou je kunnen vergissen met zo'n boom ;-) .

Ruimte voor de bomen IN het hotel. Je ziet de kokosnoten zo hangen.

Lig je daar nder je zonnendoekje te genieten , en alles wordt je aangedragen.

Die waterbedden waren ergonomisch en zoooooooooooooooo lekker 


Trakteert de hemel in de hemel ook nog op een mooie regenboog boven de zee.

De bar ....  lalalalala
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties