×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
PARADIJS ... DEEL 12 DE LAATSTE DAG E TERUGBLIK (waar was ik?)


PARADIJS  DEEL 12

En zo zijn we bij de laatste dag aangekomen in dit Paradijs.  Aan alles komt een eind.  Een kleine terugblik voor ik het verslag van de de reis terug maak . Uiteraard ook bekend maak in woord en beeld waar wij waren!

Eerst nog even nagenieten van zee en palmen...zon en warmte....  Het laatste ontbijtje met zongerijpt fruit en de laatste heerlijk lunch nuttigen.   Op naar weer de eigen keuken arbeid en menukeuze.

Toch hebben we beiden ook wat 'mindere'  ervaringen gehad.  Mijn generaal die de eerste dag na twee uur zon twee 'lobsterbenen'  had,  met als resultaat een flinke blaar die nog wat zeewater wilde meenemen als souvenir.  Ikzelf  liep een bronchitis op, waar ik de lokale apotheek voor bezocht om voor verlichting te zorgen. het is weer eens een ander 'menu' zullen we maar zeggen. 

Verder was het pakken en slepen..... op weg naar onderweg.

Reis en raad je mee ? 

MJ


die blauwe lucht, azuurblauwe zee, het witte strand, de zon, de palmen ....het PARADIJS.

De chefkoks die elke dag de mooiste en lekkerste creaties maakten.

Het laatste zongerijpte ontbijtje van mango en ananas.

Lobsterbeen , inclusief met zeewater gevulde blaar.

Mijn bronchitismenu.

Mijn prive sjouwer

En ja controle alom.

Om 07.30  ...de zon gaat onder en wij vliegen op weg naar eige huis en haard (mijn hemel wat zal ik stoken!) 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts