×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


PARADIJS ...DEEL 6 B) EXCURSIE LOKALE MARKT ( en waar was ik?)

PARADIJS ...DEEL 6 B) EXCURSIE LOKALE MARKT ( en waar was ik?)


PARADIJS DEL 6  B) 

Goed, inmiddels zijn we bij de min of meer 'levende' have van de markt gekomen. Ik moet je zeggen, mijn dierenvriend hart heeft het er af en toe moeilijk mee. Ik ben ook eerlijk hoor. Ik houd van vlees en vis op zijn tijd.  en ja DIT is biologisch ...maar niet altijd zo verantwoord naar mijn idee .  Je zou haast spontaan veganistisch worden hoor !  Onze tere magen en darmen gaan hier aan dood!  De vliegen die met 30 graden zich levendig voortplanten en een heerlijk maal hebben is een.  Met wat bakken en braden heb je met deze eitje hooguit wat extra 'eiwit'. Maar het vles wat daar uren en wellicht dagen met 30 graden ligt, hangt of drijft... hmmmm  geen aanrader! Je loopt door een goor met water...ik was blij dichte schoenen aan te hebben.

Onderweg kwamen we ook bij een lokale winkel met kleine winkeltjes waar we wat konden kopen waarbij we ook de lokale bevolking kunnen  steunen . Dat hebben we gedaan.  een hotel is leuk, maar wat daar is/ je uitgeeft  daar heeft de bevolking NIETS aan .  en OHHHHHHH    . SMELT   .. als hondenliefhebbers kwamen we dit o zo lieve hondje tegen en hij paste echt in mijn tas..... kon helaas uiteraard niet mee . Maar het moment van samen en beleven vergeet ik nooit meer...zucht..

daarna reden we door naar een prachtig punt . Daar waar twee oceanen bij elkaar kwamen en een rivier (volgende blog ga ik daarop in. Het was tijd voor de lunch. TJa kom je van zo'n markt !  Ik had mijn buik vol van al dat vlees en die kippen...IK ging voor de kieuwen !! en wat was het heerlijk.   vers uit zee ..zo op je bord.

Reis je mee ....raad je mee ? 

MJ

Ja ja scharrelkippen...

Uitgescharrelde kippen

Het zal me worst wezen ....   niets voor mij

Hangt daar een half varken .... het kan niet blauw zijn van de kou ... 

Ingredienten voor erwtensoep ??  ..nee dat kennen ze niet 

Werkelijk alles wordt gegeten

mijn vriendje , hij paste echt in mijn buideltas, echt ik werd spontaan 'kangaroemoeder' als het zou kunnen :( 

en weer onderweg naar onze lunchgelegenheid

zeg nou zelf ..wat een PLAATJE.

Waar twee oceanen elkaar ontmoeten en een rivier ook uitstroomt

het beel dniet zo scherp...wel in mijn geheugen

Wat een luxe , en wat een heerlijk eten !!

Na alle vlees en kip van de markt wilde ik dat niet ....IK ging voor het zilte nat en voor de kieuwen ....zalig!!!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties