×

Yoors


Inloggen
×

YoorsPERSOONLIJKE 'RETRAITE'

PERSOONLIJKE 'RETRAITE'


PERSOONLIJK RETRAITE.

Even twee weekjes pauze met reageren en plaatsen. Even de blik naar binnen richten. Even tijd mijn creativiteit weer vorm en inhoud te geven. Even de aandacht op mezelf en mijn binnenkant richten. Daarna ben ik er weer volop.  Ik heb het erg druk met cursus  babymassage/reflexologie-docente, de opleiding  rouw-en stervensbegeleiding en het vernieuwen van mijn website.   

Dit kost allemaal veel tijd en aandacht, vandaar even een 'retraite'.

Daarna ben ik er weer ... en ....ik kijk er NU al naar uit! 

een liefdevolle groet Mary-José Knuvelder

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!