WAGENWIEL EN WINDHOND...


EERST dit ...zij .. de windhond... de ziel van liefde en gevoeligheid.  Wij hebben jarenlang windhonden gehad (Deerhounds o.a) en DAN ..Enrique..(the original  Enrique)   . tja eigenlijk hetzelfde.. lees verder..

Voor de tweede keer mochten wij een middag samen doorbrengen . wat een (h)eerlijkheid. echt , we zijn trouwe betrokken vrienden geworden. Wat Yoors al niet kan brengen in  'geven'. Blij dat we weer een gezamelijke date hadden , want ja ... ik draag Enrique en Klein (als windhondenliefhebber)een  warm hart toe.

Vorig jaar hebben we genoten van en met elkaar... samen een eetplekje gevonden in zijn/ onze mooie omgeving.  Zo werd het 'wagenwiel' geboren , Wat we dit jaar beslist wilde overdoen. een prachtig excuus elkaar (weer) te mogen ont-moeten.  Dit jaar gelukkig weer.  Onze 'Klein' weer in mijn armen gesloten. Zo gaat dat met hondenliefhebbers hoor eerst de hond, daarna...  ja Enrique weer in mijn hart mogen sluiten.  Ik heb hem leren kennen als een uiterst gevoelige en integere man.. en ook nu elkaar zo ook (weer)  in de armen mogen en kunnen sluiten. Ik word oprecht zo blij van deze verbindingen.

Daarna weer naar het pannenkoekenrestaurant gegaan. . Er was bijna niemand  (geen seizoen) de haard snorde HEERLIJK, daar hou ik van. Daardoor zijn de foto's ook wat 'soft focus'...toch wilde ik je graag laten (mee)delen in onze vreugde... (wij houden het erin) . 

Dank je lieve Enrique en Klein !


Een ernstige overpijnzing , wat had ik de vorige keer en wil ik nu ...

echt een 'wagenwiel'


bewust 'soft focus .. (ahum beroerd gefotografeerd... wij houden het een beetje voor onszelf ;-) 


Enrique , dankbaar ben ik dat wij elkaar hebben mogen leren kennen en een warme verbinding mogen (be)houden.