Me, myself & Fibromyalgie (2)

Me, myself & Fibromyalgie (2)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Fibromyalgie... Iets waar ongeveer 350.000 mensen in Nederland dagelijks last van hebben..

Vandaag weer in het teken van fysiotherapie. Ondanks dat ik niet veel heb hoeven doen, was het toch pittig en zwaar. Vandaag een fittest en tussenevaluatie.... Nou, fit ben ik nog lang niet. Heb een conditie van een slak ofzo...

En nee, dat komt niet omdat ik lui ben of omdat ik te weinig doe op een dag.... Nee... Ik doe te veel, veel te veel! Mijn lichaam kan 60% aan en ik doe zo 150% per dag. Puur op wilskracht.... Hierdoor bouw ik geen conditie op, maar doe het tegenovergestelde... Ik maak op deze manier mijn lichaam kapot! En dat kwam binnen vandaag....

Dus mensen.... Ik ben niet lui, maar ik werk aan mijn conditie....Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
heel herkenbaar... althans mijn beste vriendin heeft t ook en zie t bij haar ook zo...
| 23:59 |
Heel herkenbaar! Sterkte met de spierpijn morgen, dagje relaxen inlassen?
| 17:22 |
Morgenavond ga ik lekker op stap met mijn zus. Lekker avondje bioscoop. En daar ga ik heerlijk van genieten!!!
| 17:34 |
Herkenbaar en zeker niet gemakkelijk
| 15:15 |
Heel herkenbaar helaas... Ik wens je veel wijsheid.
| 15:10 |
Inderdaad, overdaad schaadt
| 15:03 |
Daar ben ik nu ook achter....
| 15:14 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen