Waarom Bulletproof Koffie heel ongezond is

Waarom Bulletproof Koffie heel ongezond is


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ook in Nederland begint het een hype te worden. Je dag starten met een bak koffie en daarin een grote klont boter. Super hip onder de hipsters en volgens hen het ultieme drankje om gelukkig 321 jaar te worden en daarbij ook nog eens heerlijk gezond te blijven. In een groot en mooi huis te wonen en een dikke auto te rijden. Nu komen er wat andere geluiden naar buiten van wetenschappers dit keer...Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik moet er niet aan denken om mijn 'cafe solo' te verzieken met vettigheid.
| 16:27 |
Ik ben even gaan zoeken. Het was in 2014. Dit was het item: www.rtlnieuws.nl/editienl/ontbijtje-nee-ik-drink-superkoffie
| 22:04 |
Ik heb dit jaren geleden eens bij Editie NL gezien. Nu eet ik geen boter op brood, want dat smaakt me niet. Maar ik was toch nieuwsgierig geworden, dus eenmaal bij mijn moeder nam ik de proef op de som. Ik vond het prima te drinken. Daarop heb het 3 maanden vol gehouden, want ja, de gezondheid... Nou ik heb er niets van gemerkt. Onzin dus. Overigens drink ik het voor de verandering nog wel eens.
| 22:01 |
Boter in koffie? Doe mij liever een scheut van een energiedrankje erin, een vitaminebruistablet en -nu met de paasdagen- een chocolade eitje er in gesmolten.
| 18:16 |
Koffie, lekker. Een heel enkele keer, bij wijze van traktatie voorzien van een dot slagroom. Maar boter? Jakkie....
| 14:27 |
Ik vind het er goor uit zien. Hou toch al niet van koffie.
| 14:16 |
Bah koffie is al goor. Met boter lijkt t me helemaal goor
| 07:59 |
Dat dus haha
| 14:14 |
Haha
| 16:25 |
Hartaanval in een kopje.. Gatverdamme! Geef mij maar 'gewoon' een kop koffie. Bonenkoffie (vers) of Nespresso. Kan mij niet voorstellen dat het lekker is om er een klont boter in te tiefen.
| 01:27 |
Dat is afgekeken van de Tibetaanse monniken toch, die thee met yakboter dronken en verder vastten?
| 16:24 |
Denk het wel.
| 17:11 |
het schijnt dus vroeger en in bepaalde culturen wel ergens goed voor geweest te zijn.
geloof dat ik het vooral uit romans kende...
| 17:21 |
Ik moet er sowieso niet aan denken. Al dat rare gedoe.
| 16:16 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen