Wie herinnert zich de tijd dat je het nieuws kon vinden op Nu.nl?

Wie herinnert zich de tijd dat je het nieuws kon vinden op Nu.nl?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling


Weten jullie dat de coole broer van Chris Zzzzzzzegers,  Kees Zegers ooit NU.nl bedacht ?  Heeft hij heel mooi gezien toen en natuurlijk ook een fijne strakke korte domeinnaam voor gekozen.  Hij is er gelukkig ook heel rijk mee geworden.  Zodra hij dood is zal hij zich razend snel blijven rondwentelen in zijn graf als hij Nu.nl zou zien. Ik stop ermee. Nu !  Niets. Meer.  

Ik ga naar die andere kerstboom die altijd al een kerstboom was. Nog meer Kim Kardashian. Heerlijk ! Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ik ben al heel lang het spoor bijster op nu.nl. doe het tegenwoordig maar gewoon met video.. journaal24.
| 11:49 |
En van wie is of was Kudos?
| 09:03 |
Weet ik niet ken het ook nog wel. Is mislukt iigv bestaat het niet meer.
| 11:50 |
Volgens mij was het van een krant of andere uitgever. Is inderdaad uit de oude doos. Had ik wel leuke contacten gedurende de punt.nl periode. Ze kwamen ook wel lezen op mijn blog. Ik plaatste daar een link naar mijn blog. Reageren werd alleen daar gedaan, voor de kudos.
Er is zoveel voorbij gegaan eigenlijk. Maar daar hebben mensen zoals jij veel van geleerd tenslotte, denk ik dan.
| 12:47 |
Zeker. Dat zit nu allemaal in Yoors.
| 15:14 |
Yep. En ik stroom gewoon lekker mee!
| 15:46 |
Jazeker !
| 15:48 |
| 15:50 |
Alleen jammer dat het zo'n discussie platform is geworden :-)
| 16:43 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen