Alternatieve Kerstversieringen

Alternatieve Kerstversieringen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Met vier honden in huis, waarvan 1 échte sloper is het altijd weer zoeken, en piekeren hoe ik de Kerst doorkom mét gezelligheid in huis, maar zonder gevaar voor de honden. 

En na heel lang niets aan hobby's, behalve fotograferen, te hebben gedaan was het nu dan toch tijd om voorzichtig uit te gaan proberen óf ik nog enigszins een beetje creatief kan zijn. 

Houten schijfjes van een hazelaartak gezaagd met de decoupeerzaag en die ben ik voorzichtig in Kerst stijl aan het brengen ... Priegelen, hobby'en ... mezelf er in verliezen lukt nog niet helemaal, maar het begin is wel weer gemaakt. 

Onze Alternatieve Natuurlijke Kerstversieringen zijn in de maak :-) 

Heb jij ook een leuke hobby waar je over kunt en wil vertellen? 

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik hou wel van "anders"
| 23:48 |
Leuk om op andere manier je huis te versieren. Ik houd het in de gaten :-)
| 12:01 |
Ik ga dennenappels zoeken en doe er wat glittertjes op en hang ze in de boom met lichtjes
| 08:24 |
Ik heb hetzelfde probleem, twee honden en 7 katten :-) dus ook dit jaar geen kerstboom. Maar met andere decoraties weet ik toch wel de kerstsfeer in huis te creeren.
| 10:11 |
Oef ja, katten zijn denk ik nog erger als een hond in die dingen. Hier moet ik zeggen dat eigenlijk maar één hond de problemen veroorzaakt. De andere drie kunnen prima alles laten staan.
| 11:27 |
Ooit een keer thuis gekomen, kerstboom omgevallen en de veroorzaker lag er heerlijk onder te slapen hahaaha
| 11:46 |
Ja dat is niet wat je wil als je al die moeite doet om een kerstboom op te zetten ... hahaha.
| 13:01 |
De kerstbal variant is ook erg mooi!
| 20:39 |
Dank je wel!
| 11:26 |
Ook heel leuk! Vooral kerstmuts en kerstboom ;-) Sneeuwman natuurlijk ook, maar dat weet je al van mijn andere reactie.
| 16:24 |
Vooral de sneeuwpop en de Kerstboom vindt ik erg mooi! Zelf wou ik ook dat ik zo creatief was...
| 16:20 |
Die sneeuwman is gaaf!!
| 01:56 |
Dankjewel. Ik heb er vandaag ook weer gemaakt ... En hier gepost ;-)
| 15:28 |
helemaal leuk toch. Lekker vroeg al in kerstsfeer.hihi
| 21:58 |
Hahaha die Kerstsfeer begint bij mij al te kriebelen zodra de avond vroeger invalt ... dát is waar ik dan naar toe leef. En vanaf januari verlang ik naar de lente en zomer.
| 15:28 |
gezellige tijd hé. En dan vanaf 2 januari de lente graag!!
| 21:37 |
Nou als dat zou kunnen! Er mag van mij best sneeuw liggen met Kerst, en ook nog met Oud & Nieuw, maar daarna moet het voorbij zijn en zo rond de 20 graden worden. Dat zou echt heerlijk zijn ... Helaas is de realiteit dat Januari, Februari en Maart de koudste maanden van het jaar zijn en ook de meest depressieve maanden. Je hebt na al die december gezelligheid niets meer ... het huis is kaal omdat de versieringen weg zijn. Het is donker, koud en vaak ook nat ... Sombere maanden vind ik het altijd maar. En in die maanden vallen ook de verjaardagen van mijn overleden ouders, de sterfdag van mijn vader ... elk jaar opnieuw komt de herinnering aan die zware tijd weer bovendrijven, en die donkere maanden doen daar niet veel goeds aan.
| 07:12 |
er mag van mij een dik pak sneeuw liggen behalve op de stoep en de straat. Tis wel een prachtig gezicht en zeker bij jou daar in de bossen. De bospaden uiteraard ook sneeuwvrij. Ik ben een enorme held op sokken dus kom alleen buiten als het echt niet anders kan met sneeuw en gladheid.
Tja we gaan nu alweer de donkere dagen voor kerst in en die straatverlichting op een mini spaarbrander vreselijk gewoon. Hoorde ik van de week dat veiligverkeer wil dat je als voetganger ook verlichting moet dragen en reflecterende dingen om beter zichtbaar te zijn verdorie doe die lampen hoger dan heb je daar geen last van.

Nee geen leuke tijd voor jou dus. Helaas moet je ze wel door hé. Liefsxxx
| 15:56 |
leuk gedaan zo heb ik er een paar gemaakt met disney (een hanger van action hangen 3 houten rondjes aan)
| 21:16 |
Oh dat lijkt me ook heel erg leuk ja.
| 21:29 |
Leuk gemaakt groetjes miep
| 21:09 |
Dankjewel Miep! Groetjes Hetty.
| 21:29 |
Heel mooi en leuk om eens met de kinderen in de opvang te doen
| 16:12 |
Ja dat is zeker ook een leuk idee. Kunnen ze allemaal hun eigen natuurlijke kerstversiering maken.
| 16:15 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen