×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Hetty's Lentegevoel (13.)

Hetty's Lentegevoel (13.)


Op 25 januari 2018, 55 dagen voor de lente begint, heb ik gezegd dat ik vanaf die dag ELKE dag een foto ga plaatsen die mij een lentegevoel geeft. En vandaag kunnen we zeggen ... nog maar 41 dagen tot de lente begint! Tellen jullie allemaal mee?

Vandaag voel ik me wel weer ietwat beter als gisteren, dus laten we hopen dat deze stijgende lijn doorzet. Dan komt het #lentegevoel ook des te sneller weer voorbij als ik er lekker op uit kan trekken met de honden.

Want al is dit een foto van vorig jaar, en ziet het er echt nog niet zo groen uit buiten, hier en daar zijn toch al echt wel voorbodes van het voorjaar te vinden. Wie goed kijkt ziet sneeuwklokjes de kopjes boven de grond uitsteken, en een enkele krokus is al wel te zien.

Het mag nog niet zo voelen met dit kleine winterstaartje voor onze kiezen ... maar het voorjaar komt er echt aan!

Met die gedachte kijk ik nog even naar deze foto van 'De Aa' afgelopen lente, geniet van het #lentegevoel wat deze foto mij geeft

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties