Hetty's Lentegevoel (14.)

Hetty's Lentegevoel (14.)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op 25 januari 2018, 55 dagen voor de lente begint, heb ik gezegd dat ik vanaf die dag ELKE dag een foto ga plaatsen die mij een lentegevoel geeft. En vandaag kunnen we zeggen ... nog maar 40 dagen tot de lente begint! Tellen jullie allemaal mee?

Vandaag een laat #lentegevoel! Heel laat, zeg eigenlijk maar dat vandaag mijn #lentegevoel ontbrak. Waar ik gisteren dacht dat ik mezelf beter voelde was dat vandaag nog maar gedeeltelijk zo. En dat heeft dan weer alles te maken met het feit dat mijn grote witte vriend zich vanochtend overduidelijk geen raad wist met zichzelf.

Hij lag naast me zoals elke ochtend en hij piepte zelfs. Dat doet hij niet zomaar dus toen wist ik dat het echt serieus niet goed zat bij mijn vriendje. En ik wist wat het probleem was, maar kon hem niet helpen.

Mijn vriendje is niet ziek van harte gelukkig, maar heeft last van overvolle anaalklieren. Ik heb hem meegenomen voor een lange wandeling, iets anders kon ik helaas niet voor hem doen. En Myla Muis mocht ook mee zodat ze samen lekker los konden gaan. Als ik Lana of Lex tegelijk meeneem dan moeten ook deze twee aangelijnd blijven, en dat wandelt een stuk anders. Vandaag hoopte ik dat mijn vriendje zou opknappen van dit samenspel met Myla Muis, en het los rennen ... en ik heb hoop dat het ook gelukt is.

Hij was vrolijk tijdens de wandeling, en daarna heb ik hem niet meer horen piepen. Hij ligt nu rustig op de bank ... dus even afwachten.

Tijdens het wandelen was het overigens wel echt heerlijk weer. Een krachtig zonnetje verwarmde ons en we hebben genoten. Toen brak toch wel even een kriebelend #lentegevoel door ...

Laten we hopen dat het voorjaar snel hier is.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Door dit artikel én de reactie van Albert denk ik aan dit carnavalsnummer.... sorry... youtu.be/1ilKFp3hmkc
| 17:57 |
Oh hahaha dat is toch wel heel erg triest om te zien ... maar zo ziet het er wel uit ja. En bedankt, nu heb ik dat deuntje in mijn kop zitten ;-)
| 20:16 |
LOL
| 20:17 |
Die anaal klieren kan je zelf toch uitknijpen?? Nou ik heb het nog nooit gedaan hoor de dierenarts doet het indien nodig. Maar dat hoorde ik een x in de dierenwinkel. Maar dat je wist dat het dat was. Ik zou het niet weten eerlijk gezegd.
| 23:42 |
Je kunt dat zelf doen maar dat durf ik niet goed ... ik ben bang dat ik meer kapot maak dan goed. Het is toch mijn troetelkind ... :-) Ja ik zie inmiddels wel aan hem of hij daar last van heeft of niet. Dit is niet de eerste keer ... In zijn bijna 10 jaar heb ik dit wel vaker meegemaakt.
| 08:09 |
ik dus ook niet. Maar de dierenarts voelde het een x blijkbaar maar aan Tara merk ik nooit iets. Nu vraag ik er zelf om bij haar jaarlijkse controle. Het is pas 3x bij haar gedaan in ruim 13 jaar.
| 15:39 |
Heerlijk, even opknappen met zijn allen.
| 23:37 |
Ja het was er heerlijk weer voor gisteren ...
| 08:08 |
Moet je ze uitdrukken of schuurt hij zelf over de grond ?
Wij hebben altijd veel geluk gehad, nog nooit een hond die iets chronisch had, afkloppen.
| 21:50 |
Hij schuurt heel af en toe over de grond maar daar vind hij geen verlichting bij dus het moet echt uitgedrukt worden. Rowan heeft het vaker helaas ...
| 08:07 |
Gelukkig dat de wandeling hem duidelijk goed heeft gedaan ......
| 20:34 |
Gelukkig wel ... maar we zijn er nog niet. Dat zie ik wel aan hem ...
| 08:06 |
Heerlijk dat zonnetje weer vandaag.
Mooie foto van die twee!
| 20:11 |
Dankjewel! Ja deze twee zijn tenminste makkelijk te fotograferen voor mij alleen omdat ik ze makkelijk los kan laten. Ze luisteren gewoon goed.
| 08:06 |
Wie wordt nu niet beter van lekker wandelen in het lentezonnetje ;) Hoop dat hij zich nog steeds beter voelt en morgen weer helemaal fit is!
| 20:03 |
Hij ligt vanochtend duidelijk rustiger als gisteren, dus ik vermoed dat hij gisteren toch met het onlasten wat van het anaalvocht kwijt is geraakt. Ik heb hem ook niet meer horen piepen. Straks weer een goede wandeling en dan hopen dat er nog meer verlichting voor hem komt.
| 08:05 |
Dat hoop ik ook!
| 09:11 |
En morgen gaan we weer een magische grens over! Van 40 naar 39! Het schiet al op!
| 19:40 |
Ja leuk he? En zo krijg je ook echt het gevoel dat het steeds dichterbij komt toch?
| 19:47 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen