Hetty's Lentegevoel (19.)

Hetty's Lentegevoel (19.)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op 25 januari 2018, 55 dagen voor de lente begint, heb ik gezegd dat ik vanaf die dag ELKE dag een foto ga plaatsen die mij een lentegevoel geeft. En vandaag kunnen we zeggen ... nog maar 35 dagen tot de lente begint! Tellen jullie allemaal mee?

De koeien buiten in het zonnetje! Dat is weer een echt #lentegevoel. Vers jong gras voor ze om te herkauwen, lekker liggen of wat kuieren in het gras, in de zon, in de schaduw ... genieten van het goede leven zoals het hoort te zijn voor een koe.

Jammer genoeg zie ik het niet al te vaak ... maar de keren dat ik het dan wel zie, dan geniet ik er ook extra van! Het is voor mij toch altijd weer echt een teken dat de #lente gearriveerd is zodra de koeien naar buiten mogen! En als je ziet hoe de koeien daarvan genieten, en echt ook lente vieren ... dan weet je dat zij ook genieten van het kriebelende #lentegevoel.

Heerlijk om te zien, nog heerlijker om te ervaren, want het moment dat de koeien naar buiten mogen is echt de lente in ons land!

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik denk meteen aan "35 koeien" van André van Duin!
| 12:44 |
nou zeg dat.......zo leuk om te zien hoe blij ze dan zijn. Dat zie ik uiteraard alleen op het journaal. Maar zeker ist weer genieten als het vee allemaal weer naar buiten komt. Ik zag het weekend vanuit mijn raam dat het witte paard ff buiten liep. Met een dekje hoor. Als ik op mijn kamer zit kijk ik op een weiland waar ze 2 witte paarden hebben en een stukje waar ze springen met de paarden. Gewoon eigen gebruik hoor geen manage.
| 22:35 |
Dat is inderdaad wel echt gekoppeld aan het lentegevoel.. nog maar 35 dagen :)
| 09:38 |
Jaaaa, de koetjes zouden veel vaker buiten moeten mogen genieten ........ daar genieten wij dan ook weer van
| 08:31 |
Wat een mooie lente foto.
| 08:11 |
Koetjes en schaapjes, die horen ook echt bij de lente. Mooi om te zien hoe het zonnetje ook schijnt op de foto!
| 07:48 |
Dat is zeker een mooi gezicht als ze weer springen in de wei.
| 07:36 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen