×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Hetty's Lentegevoel (19.)

Hetty's Lentegevoel (19.)


Op 25 januari 2018, 55 dagen voor de lente begint, heb ik gezegd dat ik vanaf die dag ELKE dag een foto ga plaatsen die mij een lentegevoel geeft. En vandaag kunnen we zeggen ... nog maar 35 dagen tot de lente begint! Tellen jullie allemaal mee?

De koeien buiten in het zonnetje! Dat is weer een echt #lentegevoel. Vers jong gras voor ze om te herkauwen, lekker liggen of wat kuieren in het gras, in de zon, in de schaduw ... genieten van het goede leven zoals het hoort te zijn voor een koe.

Jammer genoeg zie ik het niet al te vaak ... maar de keren dat ik het dan wel zie, dan geniet ik er ook extra van! Het is voor mij toch altijd weer echt een teken dat de #lente gearriveerd is zodra de koeien naar buiten mogen! En als je ziet hoe de koeien daarvan genieten, en echt ook lente vieren ... dan weet je dat zij ook genieten van het kriebelende #lentegevoel.

Heerlijk om te zien, nog heerlijker om te ervaren, want het moment dat de koeien naar buiten mogen is echt de lente in ons land!

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties