Hetty's Lentegevoel (30.)

Hetty's Lentegevoel (30.)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op 25 januari 2018, 55 dagen voor de lente begint, heb ik gezegd dat ik vanaf die dag ELKE dag een foto ga plaatsen die mij een lentegevoel geeft. En vandaag kunnen we zeggen ... nog maar 24 dagen tot de lente begint! Tellen jullie allemaal mee?

Mijn 30e blog over het ultieme #lentegevoel! Nog maar 24 te gaan en dan is het officieel LENTE!

Tralala ... het is koud, maar heerlijk zonnig. En ik voel het voorjaar vandaag gewoon kriebelen. Het #lentegevoel is naar mijn bol gestegen. Zo dadelijk ga ik me eerst even bezig houden met ons eten voor vanavond. Dan lekker even de was buiten hangen, en daar ben ik me toch blij mee!

Afgelopen week was onze wasmachine ineens stuk, en tja, centjes om zo even een nieuwe te kopen hebben we niet. De trommel draaide niet meer rond, dus echt lekker schoon wassen deed hij ook niet. Water pakken etc., dat deed hij wel, maar als je trommel niet draait ... dan heb je daarna alleen maar natte smerige was over. Dat is het niet! Maar een nieuwe kopen ook niet ...

Speurwerk op google leverde op dat het vaak de koolborstels zijn in zo'n geval. Zeker weten kun je dat echter niet ... Dus toch op de gok maar wat koolborstels besteld voor ons type machine en die heeft Peter vandaag in de motor geplaatst .... ennnn guess what??? De MACHINE DOET HET WEER!

Ik blij natuurlijk en nu dus de was van een hele week aan het wegwerken. De eerste lading net buiten gehangen, en dan sta je daar. IJzige wind, echt koud ... maar een o zo lekker zonnetje. Honden die lekker om me heen rennen, op zoek naar de brokjes die ik buiten voor ze gestrooid had. Ja dan krijg je toch dat kriebelende #lentegevoel.

Een extra leuke meevaller was ook al dat ik vanochtend op Steemit ook weer een leuk bedrag zag staan wat op een post van mij was gekomen. Inmiddels mag ik zeggen dat ik dus drie succesposten heb geschreven daar, te weten een van 110 steemdollar, een van 80 steemdollar en nu staat de derde na een nachtje slapen alweer op 77 steemdollar. Dus dat kan alleen de komende zes dagen nog meer worden ... kan ook minder worden, afhankelijk van de waarde van de steemdollar op dat moment ... maar goed, dat is crypto. Een 'Bumpy Ride' ... maar ach, dat is ook goed voor een paar extra lentekriebels toch? :D

De foto laat Rowan zien die heerlijk op zoek is naar de bloemetjes, misschien zoekt hij wat extra muisjes in de grond ... ik weet het niet, maar hij vond het wel interessant zo te zien :D

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Een lekker vrolijk blog!
| 11:44 |
mooi verhaal met een mooie foto
| 10:40 |
Dit was een superdag voor jou! Zo blij voor je!
| 00:03 |
ja hij ziet duidelijk iets. Prachtige foto dit. Joh je was buiten die bevroor gelijk als je het mij vraagt.
| 22:59 |
Prachtige foto van een hele mooie hond! Goed hoor dat Steemit. Toch fijn die extra centjes, wie weet over een tijdje toch centjes voor iets wat kapot zou kunnen gaan.
| 20:18 |
Ik heb een doel Diaantje, een nieuwe camera met lens ... deze camera heeft niet het eeuwige leven, ik merk al bepaalde slijtage en als hij er mee uitscheidt dan lig ik er uit zoals het er nu voorstaat. Dus hij moet nog even een tijdje mee blijven gaan en intussen spaar ik met Steemit zodat hij straks met welverdiend pensioen kan gaan ;-)
| 20:49 |
Dat is een heel mooi doel!
| 06:58 |
Wannes zocht vast naar brokjes tussen 't gras, ;-)
| 20:14 |
Ja de lente kriebels krijg ik ook wel met dit weertje..wat een lieve hond heb jij!
| 19:31 |
Mooie foto's van je hond.
| 15:38 |
Mooie foto, met zijn snuit in de paardenbloemen.
| 14:33 |
Wat fijn dat je weer kunt wassen.
| 13:54 |
Hij wordt vast gekriebeld door een lief miertje ;-)
| 13:40 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen