Hetty's Lentegevoel (21.)

Hetty's Lentegevoel (21.)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op 25 januari 2018, 55 dagen voor de lente begint, heb ik gezegd dat ik vanaf die dag ELKE dag een foto ga plaatsen die mij een lentegevoel geeft. En vandaag kunnen we zeggen ... nog maar 33 dagen tot de lente begint! Tellen jullie allemaal mee?

Vandaag een #lentegevoel met een herinnering. Vorig jaar op 18 juni heb ik deze foto gemaakt bij de Kildonkse Molen in Heeswijk Dinther. En serieus dat was voor mij een leuk uitstapje. Ik had toen net een paar weken mijn eigen scooter en het was heerlijk weer, ik wilde al veel langer naar de molen gaan kijken omdat ik wel eens wilde zien of de molen ook fotogeniek was ... en het was al een tijd geleden dat vriendlief en ik samen iets spontaans hadden ondernomen. Meestal kwamen we door gebrek aan vervoer niet zo ver samen ... (Ja ja, ook hij heeft een hekel aan fietsen).

Maar goed, die bewuste zondag stelde vriendlief ineens voor om even samen naar de molen te rijden, het was heerlijk weer, dus in korte broek en shirtje met korte mouwen gewoon de scooters gepakt en gegaan. Voor hem dagelijkse kost om daar te rijden, want als hij gaat werken rijdt hij daar ook langs, voor mij ... helemaal nieuw! Ik heb genoten van de zon, van het ritje, van de molen, van de omgeving ... en als bonusje was er nog een verzameldag van MG-rijders bij de molen. Natuurlijk moest die ook een op de foto! 

En van deze herinnering krijg ik zomaar weer opnieuw dat #lentegevoel. Hopen dat binnenkort weer zulke mooie dagen opduiken, waarop zulke spontane dingen gebeuren zodat er weer mooie lente-herinneringen gemaakt worden.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Herken ik hier een lensbaby foto? ;-)
| 12:18 |
Hahaha jaaaaaa!
| 12:58 |
Wat een mooie foto!
| 00:26 |
Weer een mooie foto. Leuke herinnering ook.
| 22:52 |
Wow wat een gave foto
| 17:28 |
ja meis het komt dichterbij. En nu een foto van die molen!!
| 00:26 |
't zijn de kleine dingen die 't doen, ;-) maar nog altijd is dit een mooie foto
| 15:34 |
Wat een leuk idee zeg! :) Ik kan niet wachten tot het weer lente is! Gave foto, ik krijg er zeker een lentegevoel van ;)
| 11:19 |
Leuk effect in de foto!
Voor vandaag zie ik verder (met de blik naar buiten) het lentegevoel ietwat somber in ...
| 10:58 |
Klinkt als een super dag en je hebt waarschijnlijk heel veel mooie foto's gemaakt ;) Met die weersomstandigheden absoluut een lentegevoel!
| 10:06 |
Heerlijk als je spontaan op stap kunt gaan in korte broek en t-shirt. Ben al die kleren zo zat op moment.
| 09:36 |
Mooie foto hier krijg je zeker de lentekriebels van, krijg ook steeds meer zin in een motorrit.
| 09:34 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen