Hetty's Lentegevoel (28.)

Hetty's Lentegevoel (28.)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op 25 januari 2018, 55 dagen voor de lente begint, heb ik gezegd dat ik vanaf die dag ELKE dag een foto ga plaatsen die mij een lentegevoel geeft. En vandaag kunnen we zeggen ... nog maar 26 dagen tot de lente begint! Tellen jullie allemaal mee?

Toen ik vanochtend opstond wist ik dat het vandaag zonnig zou worden. Dat hadden ze voorspeld. De temperatuur is ook nog niet heel erg schrikbarend met -2.5 rond 6 uur 's ochtends. Maar waar ik WEL van schrok was de muis die ik in de keuken weg zag rennen onder de keukenkastjes! En deze keer was het niet Myla Muis. Daar schrik ik niet van. Dus de muizenval is weer gezet, en hopen dat de muis er snel weer in wil lopen. Maar dat geeft helaas aan dat die beestjes voelen dat het koud gaat worden. Ze zoeken toch nog de warmte van binnen op ... en dat beestje weet natuurlijk niet dat wij niet zo heel hard stoken en zeker niet in de keuken. Helaas voor de muis, als hij in de val loopt zal hij toch weer buiten gezet worden. We doen niet aan moorden, maar we voeren hier een uitzettingsbeleid! Hij betaalt geen huur, ruimt zijn rommel niet op ... dus d'r uit!

Toen ik de val weer had gezet was het tijd om weer aan andere dingen te gaan denken. Leuke dingen. En toen ik mijn ogen even dicht deed om te dromen van de komende lente kroop dit uitzicht onder mijn oogleden. Ik kon het zo voor me zien. En ja ... toen was het natuurlijk tijd om de juiste foto er bij te zoeken. Een foto die ik vorig voorjaar maakte. Een heerlijke zonsondergang deze keer weer ... Na een zonovergoten dagje lekker buiten zijn genieten van een prachtige zonsondergang. Elke keer opnieuw is dat genieten. En goed voor een flinke portie #lentegevoel!

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Elke keer is het ook genieten van jouw foto's. Man oh man... ik bedoel vrouw oh vrouw... wat een machtig mooi plaatje dit weer zeg!
| 14:14 |
LOL ... hahaha ja, plaatjes maken kan ik wel ... jammer alleen dat ik er nog geen 'geldelijke waardering' voor heb ontvangen :D Maar zonder gekheid, dank je wel voor je compliment vrouw!
| 14:25 |
Complimenten zijn onbetaalbaar ;)
Welgemeend hoor.
| 15:44 |
Leuke foto, hier gelukkig nog geen muis gezien/gehoord
| 22:45 |
zeker ja blijft altijd mooi het is nooit hetzelfde. Muis al gevangen??
| 17:15 |
Ja muis is vanmorgen met Peter mee op de scooter gegaan en op het kruispunt in de bossen 1,5 kilometer van huis af uitgezet. Hij zal zich wel een Speedy Gonzales gevoeld hebben.
| 20:14 |
oh lache......had ik best foto van willen zien of beter een filmpje.hihi
| 23:49 |
Mijn kat kwam van de week ook met een muis thuis. Kon hem helaas niet meer redden, zoals de muis uit mijn blog "Die muis was niet voor de poes "
Wat een sprookjesachtig uitzicht trouwens.
| 13:35 |
super foto ........... en die muis, hmmm, hopelijk loopt ie snel in de val zodat 't uitzettingsbeleid in huize Letmaat vd Zanden weer uitgevoerd kan worden, want tja, illegalen kunnen we niks mee doen, ;-)
| 13:19 |
Muis is gisteren weer op de scooter meegereisd naar het kruispunt bij de Heibloemsedijk. 4 kanten bos waar hij kan kiezen welk bos hij wil hebben ... en 2 huizen voordat hij bij ons is ;-)
| 11:45 |
hahahaah, is wel zo slim ja, ;-) hopelijk kiest ie voor de andere huizen dan ........ Want tja, met -12 wil zelfs 't meest geharde muisje nog wel ergens lekker binnen zitten
| 12:17 |
Ik zag -10 als toppunt hier in Heeswijk ......
| 12:22 |
blijft koud, ook voor muisjes
| 20:14 |
Dan moet je de muis wel 10km verderop vrij laten, want anders vindt hij zijn weg terug naar jouw huis ;) Prachtige foto van de zon overigens! Geeft toch altijd weer een special effect!
| 11:10 |
zie reactie bij Hans hier onder ;-) ... en doodmaken of gif gebruiken is hier gewoon geen succes met de honden. Ik moet er niet aan denken dat de honden met zo'n dooie muis aan komen dragen. En honden uit de keuken houden kan ook al niet aangezien onze keuken het centrale punt in huis is van waar je van buiten naar binnen komt en ook weer naar buiten gaat ... Dus het uitzetbeleid is het enige wat we kunnen hanteren. En verder is het als je hem maar ver genoeg van huis uitzet komt hij niet terug ... Maar goed, een boerderij met rieten dak in de polder is zowieso wel een garantie voor muizen ...
| 12:54 |
Ik heb dat gehoord, dat het 10 km verderop moet. Ik heb een basic huis en helaas ook last van muizen. Zeker als het koud wordt en ja, ik heb het wel warm hier in huis. Walhalla voor de muisjes dus. Ze zitten bij mij op zolder en daar heb ik dus ook de vallen staan. Snap dat het met jouw aantal honden wat lastiger is. Mijn hond komt ook niet boven gelukkig.
| 17:00 |
De muis is gisteren alweer vrij gelaten in de bossen ... ;-)
| 11:45 |
Ah super, zal hij weer helemaal blij zijn :)
| 13:56 |
Een heerlijk verwarmende foto! Succes met de muis...
| 10:59 |
Nou hopelijk komt ie niet terug dan haha! :p super mooie foto! Het zonnetje ziet er altijd mooi uit, zelfs als het koud is ;)
| 10:58 |
zie reactie bij Hans hier onder ;-)
| 12:52 |
Weet jij hoe snel zo'n uitgezette muis weer terug is.. :-) ?
Mooie foto!
| 10:38 |
Als je een muis verder als 1km van huis uitzet dan komt hij niet terug ... ze zijn intelligent ja, maar zo intelligent ook weer niet.
| 12:52 |
In ieder geval een diervriendelijke uitzetmethode. (Oom Frits is het helemaal met je eens!)
| 13:06 |
Precies dat diervriendelijke is ook waar het ons om gaat ... Zo'n muis doet niets. Nee ik wil ze niet in huis, maar ze doen je verder geen kwaad. Ze zijn meestal banger voor jou dan jij voor hen. En met onze vier honden in huis is gif of doodmaken ook geen optie. Want een hond die me een dood muizenkadootje komt brengen wordt ik ook niet gelukkig van. Een hond die een vergiftigde muis opvreet worden we ook niet blij van ... dus uitzetbeleid dan maar.
| 13:12 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen