Hetty's Lentegevoel (45.)

Hetty's Lentegevoel (45.)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op 25 januari 2018, 55 dagen voor de lente begint, heb ik gezegd dat ik vanaf die dag ELKE dag een foto ga plaatsen die mij een lentegevoel geeft. En vandaag kunnen we zeggen ... nog maar 10 dagen tot de lente begint! Tellen jullie allemaal mee? Elke dag haal ik dus echt niet meer ... dat streven is niet gelukt, maar we tellen gewoon verder ...

Nog maar 10 dagen! Realiseren jullie het jezelf? Nog maar 10 dagen ... en dan is het echt officieel lente! Ik begin het steeds meer te beseffen, en zeker na twee van zulke dagen als dit weekend. Temperaturen die echt heerlijk aangenaam voelen na de siberische vrieskou van nog niet zo lang geleden. En dan realiseer je jezelf ook steeds meer dat we hier in nederland toch ook echt een steeds wisselvalliger klimaat lijken te krijgen. Die grote temperatuurverschillen kan ik niet zeggen dat ik die altijd gekend heb. Voor mijn gevoel ging het voor jaren geleden allemaal veel meer geleidelijk ... maar goed. Gisteren en vandaag mochten we niet klagen over het weer!

Gisteren dus ook lekker in de tuin bezig geweest en dat geeft toch ook echt een #lentegevoel Alsof iedereen weer tot leven komt en uit zijn / haar holletje kruipt. Na een lange koude winter zie je ineens de mensen weer buiten komen, mensen steken hun neus in de zon, in de wind en genieten van een aangename temperatuur.

De musjes hier kwinkeleren de hele dag en houden hele vergaderingen in de hazelaars en forsythia's die om ons erf groeien. Het is een hele gezellige boel en elke keer als ik met de honden naar buiten ga geniet ik van het vrolijke gekwetter wat opklinkt.

Ja de lente komt er aan. En mijn #lentegevoel, mijn lentekriebels nemen in alle hevigheid toe. Nog maar 10 dagen!

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een mooie foto
| 22:56 |
maar helaas keert komend weekend Koning Winter toch nog even terug .............. zoals 't er nu voorstaat in ieder geval dan
| 22:15 |
Really unbelievable ... maar we zullen het er mee moeten doen helaas. IK WIL DIT NIET MEER!
| 09:02 |
ik heb 't ook wel gehad met de winter hoor ........ trouwens ook met dit donkere weer van vandaag ..........
| 14:51 |
Het weer is hier inderdaad behoorlijk wisselvallig. Je kunt er eigenlijk geen pijl op trekken.
| 13:18 |
Het regent hier nu en toch komt het voorjaarsgevoel al helemaal naar boven
| 11:37 |
Het begint er al een beetje op te lijken!
| 10:15 |
Ik heb besloten dat de lente begonnen is. Ik trek me gewoon lekker niets aan van de datum ;-)
| 08:46 |
De tijd gaat zo snel.
Hebben vanmiddag ook weer zo van de vogels genoten. Nu alles nog kaal is zie je ze nog.
| 01:18 |
Hoop dat het weer daar ook aan mee doet
| 00:19 |
ja nu gaat het heel snel. En op de foto zie ik dat de takken al uitlopen.
| 23:37 |
gezellig toch, al die lekker kwetterende vogeltjes ....... ook 's morgens als je met een humeur om op te schieten die wekker hoort af gaan ...... blijf je effe liggen en dan hoor je dat vogelkoor, waardoor je dag toch alweer iets beter gaat worden
| 22:31 |
Heerlijk die vogel geluiden
| 22:21 |
Zo mooi om te zien die vogeltjes en zeker ook lente! Gaat wel ineens heel snel ja, nog maar 10 dagen nu.................
| 22:17 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen