×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Mijn dagelijkse wandeling

Mijn dagelijkse wandeling


Vandaag ben ik voor het eerst sinds afgelopen vrijdag weer voor de eerste keer gaan lopen. Afgelopen vrijdag was alles fout gegaan wat er maar fout kon gaan. Helaas! Mijn knieën doen nog steeds pijn als ik loop, maar de honden hebben het echt nodig ... en ik ook.

Drie honden was echt te veel, maar ik ben trots op mezelf dat ik ben gegaan en myla en ik genoten van onze wandeling. De zon scheen het was een mooie dag en ik had een opgewekte hond bij me. De wandeling was iets korter dan normaal ... maar gezien het feit dat ik nog steeds veel pijn heb, ben ik best tevreden met wat ik heb gedaan.

Op weg terug naar huis zagen we de zon ondergaan ... en samen genoten we van dat moment.We zijn misschien niet waar we nu willen zijn, maar we boeken zeker vooruitgang.

De dag is nog niet voorbij ... maar ik stop met het tellen van mijn activiteit voor vandaag. Ga wat eten koken en daarna een avond met computeractiviteiten.

Wens jullie allemaal een avond en zie je de volgende keer.

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties