Zo maar een dag in Juni

Zo maar een dag in Juni


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Sinds wij zijn verhuisd van een woonwijk in het dorp naar ons boerderijtje in de polder ;-), is er eigenlijk maar één ding wat ik nog mis. En dat is onze auto, die we noodgedwongen hebben moeten verkopen wegens de financiële omstandigheden. Maar nog erger als het niet hebben van die auto, is dus als je vijf kilometer van de winkels afwoont en een bloedhekel aan fietsen hebt. Mijn partner had zo'n drie weken na de verkoop van de auto een scooter voor het woon-/werkverkeer. Maar ja, aangezien ik thuis ben vonden we het allebei maar beter om dat voor mij nog niet te doen. Zeker ook gezien de beperkte financiële middelen. 

Maar na zo'n 2,5 jaar merkte ik zelf wel dat mijn wereldje toch wel heel erg klein werd. We wonen achteraf, weinig tot geen buren, mijn zus woont dertig kilometer verder, en met mijn bloedhekel aan fietsen kwam ik dus vrijwel nergens meer. Mijn wereldje begon enkel te bestaan uit de straat waar we wonen en de bossen rondom ... Een enkele keer naar de supermarkt in het dorp, maar dat werd al zo ongeveer gezien als een uitstapje. Daar moest verandering in komen vonden zowel mijn partner als ik ... 

Ook gezien het feit dat ik toch al moeite heb met bepaalde omstandigheden, en met het verwerken van prikkels. Als ik dan lang in een isolement leef, wordt dat niet beter, alleen maar erger en wordt ik nog bijna mensenschuw. Dat is niet wat ik wil. Dus met beperkt budget gingen we op zoek naar een scooter voor mij. Zodat ik ook weer makkelijker weg kan gaan. En in mei hebben we er een gevonden ... een opknappertje, maar voor weinig geld. Gelukkig is vriendlief best handig dus na twee zaterdagen klussen aan de scooter was hij klaar voor mij. 

En op die dag .. zo maar in juni ... ben ik dus voor het eerst op mijn eigen scooter voor mijn gevoel weer de wijde wereld in getrokken om te gaan fotograferen. Weer eens andere dingen fotograferen als de inmiddels zo bekende straat waar ik woon, de bossen rondom, en mijn achterplaats. Ik heb er van genoten en ben zeker nog vaker op de scooter er op uit getrokken. 

En zoals jullie zien, dat Heeswijk Dinther mooie fotogenieke plaatjes op kan leveren mag wel duidelijk zijn. 

Op de foto dus een monumentale boerderij in Heeswijk Dinther. 
Rivier De Aa,
De Kildonkse Molen, 
En een MG auto omdat toevallig net die dag bij de molen een dag voor MG rijders was. 

Lezen, schrijven, reageren, foto's plaatsen?

Doe het ook hier op YOO.RS . 

En als je via deze link aanmeldt verdien je meteen 125 YP, en ik ook ;-) Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel leuke foto's
| 22:31 |
Hele mooie foto's! Die vierde vind ik persoonlijk 't mooist.
| 19:46 |
Mooie foto's! Gebruik je een speciaal filter?
De omgeving van Heeswijk en Dinther is natuurlijk ook gewoon mooi :-)
| 16:31 |
Dit zijn toevallig allemaal foto's die ik met mijn lensbaby gemaakt heb, (speciaal soort lens voor op mijn digitale spiegelreflex), en ze bestaan stuk voor stuk uit meerdere belichtingen. Dus HDR fotografie. Van 9 foto's met verschillende belichting één foto maken waardoor de donkere én lichte partijen veel meer detail bevatten als normaal. Je vergroot op deze manier het dynamisch bereik van je camera.
| 18:00 |
Heel mooie foto's gemaakt. Leve de scooter en natuurlijk de fotografe niet vergeten.
| 15:32 |
Dank je wel!
| 18:02 |
mooie foto's van een mooie dag!!!! Een om zeker te onthouden voor als de dagen weer wat minder mooi worden, ;-)
| 13:22 |
Zeker ... En om weer naar te verlangen ook op die dagen!
| 18:03 |
Wat een prachtige foto's
| 10:35 |
Dank je wel!
| 18:04 |
Wat een prachtige foto's. Fijn dat je wereld weer iets grote is!
| 09:50 |
Ja daar ben ik ook heel blij mee!
| 18:05 |
Mooie foto's en wat fijn dat jij nu ook een scooter hebt
| 22:41 |
Ik ben er ook heel blij mee ...
| 22:56 |
ik woon dicht bij het centrum en de winkels etc maar ben wat blij dat ik een scooter heb ook
| 22:02 |
Ik ook nu hoor, stuk makkelijker om toch eens weg te kunnen gaan.
| 22:57 |
daarom ook
| 23:05 |
heel mooi ja. En gelijk leuk ook ff MG's kijken én mensen genoeg denk ik dan.
Enne rijdt je scooter nog??
| 21:37 |
Jazeker ... hij rijdt nog steeds. Oké, we hebben nog steeds niet alles gemaakt, maar rijden kan ik wel. Ik zie alleen niet hoe hard ik ga ;-) Klein simpel ding volgens vriendlief om te maken, alleen we vergeten steeds het onderdeeltje te bestellen :-) Maar goed ... blij dat ik rij. Al deed ik het wel stiekem liever in een auto ... na 20 jaar een auto te hebben gehad is valt het niet mee om ineens zonder te moeten.
| 21:42 |
mooi excuus als je een bekeuring krijgt.:-) Zo is dat blij dat ik rij. Ik was ook nooit een fietsster nam met 30gr nog de auto. Maar toen kon ik niet meer fietsen en wast best ff slikken toen ik hem moest verkopen. Aangezien ik nog geen 100m kon lopen moest ik echt alles met de auto doen. Wij op speurtocht naar een spartamet want een scooter de lichtste was nog te zwaar voor me. En ja gevonden een Sachs modernere uitgave van de Spartamet. Trappers staan beiden naar beneden en ik rij erop als een brommer zeg maar. Meid genoten mijn 1e ritje en ik ben nog steeds super blij heb hem nu 3 jaar. Ik rij nu al 3 jaar geen auto meer als ik niet op de fiets kan brengt Fred me zonder problemen. Zo zie je het kan verkeren.hihi
| 22:02 |
Heel mooie effecten gebruikt!!
| 21:28 |
Niet eens zo gek veel effecten gebruikt ... maar met Lensbaby gefotografeerd in HDR.
| 21:30 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen