×

Yoors


Inloggen
×

YoorsZo maar een dag in Juni

Zo maar een dag in Juni


Sinds wij zijn verhuisd van een woonwijk in het dorp naar ons boerderijtje in de polder ;-), is er eigenlijk maar één ding wat ik nog mis. En dat is onze auto, die we noodgedwongen hebben moeten verkopen wegens de financiële omstandigheden. Maar nog erger als het niet hebben van die auto, is dus als je vijf kilometer van de winkels afwoont en een bloedhekel aan fietsen hebt. Mijn partner had zo'n drie weken na de verkoop van de auto een scooter voor het woon-/werkverkeer. Maar ja, aangezien ik thuis ben vonden we het allebei maar beter om dat voor mij nog niet te doen. Zeker ook gezien de beperkte financiële middelen. 

Maar na zo'n 2,5 jaar merkte ik zelf wel dat mijn wereldje toch wel heel erg klein werd. We wonen achteraf, weinig tot geen buren, mijn zus woont dertig kilometer verder, en met mijn bloedhekel aan fietsen kwam ik dus vrijwel nergens meer. Mijn wereldje begon enkel te bestaan uit de straat waar we wonen en de bossen rondom ... Een enkele keer naar de supermarkt in het dorp, maar dat werd al zo ongeveer gezien als een uitstapje. Daar moest verandering in komen vonden zowel mijn partner als ik ... 

Ook gezien het feit dat ik toch al moeite heb met bepaalde omstandigheden, en met het verwerken van prikkels. Als ik dan lang in een isolement leef, wordt dat niet beter, alleen maar erger en wordt ik nog bijna mensenschuw. Dat is niet wat ik wil. Dus met beperkt budget gingen we op zoek naar een scooter voor mij. Zodat ik ook weer makkelijker weg kan gaan. En in mei hebben we er een gevonden ... een opknappertje, maar voor weinig geld. Gelukkig is vriendlief best handig dus na twee zaterdagen klussen aan de scooter was hij klaar voor mij. 

En op die dag .. zo maar in juni ... ben ik dus voor het eerst op mijn eigen scooter voor mijn gevoel weer de wijde wereld in getrokken om te gaan fotograferen. Weer eens andere dingen fotograferen als de inmiddels zo bekende straat waar ik woon, de bossen rondom, en mijn achterplaats. Ik heb er van genoten en ben zeker nog vaker op de scooter er op uit getrokken. 

En zoals jullie zien, dat Heeswijk Dinther mooie fotogenieke plaatjes op kan leveren mag wel duidelijk zijn. 

Op de foto dus een monumentale boerderij in Heeswijk Dinther. 
Rivier De Aa,
De Kildonkse Molen, 
En een MG auto omdat toevallig net die dag bij de molen een dag voor MG rijders was. 

Lezen, schrijven, reageren, foto's plaatsen?

Doe het ook hier op YOO.RS . 

En als je via deze link aanmeldt verdien je meteen 125 YP, en ik ook ;-)