Eerste betaling bij Yoors aangevraagd


Verminderde activiteit

Of het nou toeval is of niet, ik heb geen idee. Sinds de YP voor reviews verminderd zijn merk ik dat er minder interactie is dan ervoor, en ook ik ben wat minder actief geworden dan daarvoor. Op zich een nodige verandering om Yoors rechtop te houden zonder sponsoring van buitenaf, maar de drive om 4uur per dag te Yoorsen voor ofwel 5 euro, ofwel 0,50 per dag.. Het geeft toch wat verschil.

Hoe dan ook vind ik het nog steeds leuk om te doen en ga ik lekker verder met iedereen's super zalige post bekijken. Momenteel staat mijn saldo op 66,54 euro, waarvan de laatste 1 euro verworven is over een periode van 3 dagen ( ongeveer ). Het feit dat ik door ziekte wat minder schrijf/deel zal daar ook wel mee te maken hebben, want 1 euro per dag verdienen is nog steeds goed mogelijk mijn inziens, met een beetje moeite dan wel.

Uitbetaling aangevraagd

Omdat het nu toch een stuk trager gaat als voordien en ik mijn eerdere doelstelling van 150 euro voor het einde van 2016 toch niet zal halen, leek het mij wel eens fijn om een uitbetaling aan te vragen. Ik heb een opvraging gedaan van 65 euro en daardoor heb ik nu nog een miezerige 1,54 euro staan hier op mijn account haha. Het ziet er zo laag uit hihi; maar de drive om het terug te laten oplopen is er zeker en vast.

Pageviews

Voor mij werkt het wellicht niet heel erg goed, aangezien ik geen 100 views haal voor al mijn posts en je toch minstens die grens moet halen. Toch denk ik dat het een goed initiatief is, al zal het vrij traag oplopen met 1 YP per view. Om een idee te geven van wat de pageviews respectievelijk betekenen in euro's :

- 100 pageviews = 0.10 euro

- 1000 pageviews = 1 euro

-10.000 pageviews = 10 euro

Het is dus mooi als je veel views kan halen op 1 post en dat zal je denk ik niet doen met een foto, maar eerder met een interessant artikel, misschien nog wel beter in het Engels..? Schrijf je echter elke dag 3 goede, interessante artikelen die elke maand views genereren... dan kan het wel mooi opbrengen! Ik ben dus erg benieuwd.

Hoe dan ook ben ik benieuwd naar de uitbetaling van die eerste 65 euro. Die centjes heb ik verdiend in mijn eerste maand Yoors en ik ben er heel erg trots op - al zeg ik het zelf en ik zal erg blij zijn als ze op de rekening staan :)


Veel liefs,

HippieFox