Karakterschets van een creatieve duizendpoot

Karakterschets van een creatieve duizendpoot


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Soms vraag ik me af hoe ik het doe. Ik ben met 100 dingen tegelijk bezig en toch doe ik telkens verder aan al die dingen.Omdat ik vaak te horen krijg 'jij moet eens leren om iets af te werken', ging ik de uitdaging aan en lijst ik enkele dingenop die ik niet alleen bij mij, maar bij veel creatieve mensen terug vind. Karaktereigenschappen als het ware...

Nachtwerk

Ik heb het wel eens voor en ook vriendinnen van me die even creabea zijn hebben er ook last van; door knutselen tot een stuk in de nacht. Want daarvoor heb je energie over! Lig je dan eenmaal in je bed kan je er maar geen genoeg van krijgen en blijf je eraan denken. Ook 's avonds in je bed kruipen en na een uur nadenken over je volgende project, besluit je toch maar op te staan. Je kan er net zo goed aan beginnen, toch?

Alles door elkaar

Tjah, persoonlijk is dit mijn meest prominente eigenschap. Alles door elkaar doen en af en toe eens verder doen aan een bepaald project. Ik vind het op zich wel leuk zo, ik heb altijd iets anders waar ik aan kan verder doen.Het is iets wat ik geregeld hoor terugkomen als discussiepunt, ook bij andere knutselaars. Ik ben dus niet alleen, oef!

Orde in de chaos

Als je zo creatief bent als mij, hou je het vaak niet bij 1 soort hobby.Je gaat dan vanalles uitproberen. Dat resulteert ook vaak in het feit dat ik vanalles ga 'hamsteren'. Ik ga dingen verzamelen uit de hobbywinkel, action, enz die ik 'ooit wel eenskan gebruiken'. Herkenbaar?

Bijgevolgd zijn de meeste kasten ingepalmt met wol, half afgewerkte fimobeeldjes, krimppapier, schetsen,schrijfsels enzo voorts. Mijn vriend wordt er soms gek van, ik vind het zalig. Want ook al is het chaos, ik vind alleswel altijd terug.. hmm?

Dat maak ik zelf wel een keer...

Nog eentje die vast voor velen herinneringen oproept. Je staat in de winkel en ziet daar iets heel erg moois liggen.Je pakt het op en twijfelt een beetje of je het zou meenemen. Ik ga vaak voor de optie 'ah, dat kan ik zelf ook welmaken' en ik leg het daarna mooi terug. Uiteraard kom ik vaak niet zover en heb ik dat artikel dan ook nooit in huis,noch gekocht, noch zelfgemaakt.

Heb jij ook nog enkele herkenbare dingen die je wil delen? Schrijf ze dan even hieronder, ik ben alvast heel erg benieuwd naar jullie ervaringen als creatief persoon :)

Meer artikelen van HippieFox kan je hier terugvinden.

Vond je dit een goed artikel? Je kan het waarderen door een reactie na te laten wanneer je je rechts boven aanmeldt. Je krijgt dan meteen een leuke aanmeldbonus en ik ook! :)
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hahahah erg herkenbaar! Vooral dat laatste ... mijn laatste 'dat moet ik toch zelf kunnen' was het zelf maken van onderbroeken omdat ik enorm ergerlijk vind dat je geen betaalbare leuke fleurige biokatoenen onderbroeken kunt vinden...helaas was mijn antieke naaimachine niet geschikt voor dit project ;)
| 17:06 |
Oej da's minder haha, tjah we hebben vast allemaal wel dingen geprobeerd die niet gelukt zijn,toch? ;)
| 05:49 |
Mooie tekening.
| 15:57 |
thanksss
| 05:49 |
Prachtige tekening weer, had ik vergeten te zeggen. :)
| 15:07 |
Ik ben er ook zo eentje die 10 dingen tegelijk begin. Moet soms ook prioriteiten stellen of ik geraak in de knoop. :)
| 15:06 |
Hahaha ja dat ken ik ook van ergens :)
| 05:49 |
:)
| 09:51 |
Erg herkenbaar
Ik probeer hier nou wel echt een stokje voor te steken
| 13:15 |
zodat je meer overzicht krijgt in de chaos? ;)
| 05:49 |
Heel herkenbaar. Ik heb dat - gehad - met keukenspullen. Aangezien wij aan het ontspullen zijn, koop ik niet zoveel meer. Ook kookboeken koop ik niet meer zoveel als eerst. Het moet wel heel erg goed of apart zijn, wil ik tot aanschaf overgaan.
| 12:57 |
Ja bij mij is dat dus ook zo, ik moet het eeecht speciaal vinden voor ik het koop ;)
| 05:50 |
Oh gosh,zooo herkenbaar,in mijn hobbykamer lijkt het wel of er een bom is ontploft,maar inderdaad meestal weet ik alles wel te vinden,want als ik opruim ben ik juist alles kwijt.Ik heb het wel geprobeerd met bakken met labels ,maarja...als die ook weer vol zitten beland het toch weer ergens.Zoveel spullen waar ik nog wat mee wil en inderdaad zoveel leuke hobbies om te proberen,eigenlijk gewoon tijd tekort:))
| 12:55 |
hehe heel erg leuk om te lezen jouw reactie, het is precies of ik over mezelf aan het lezen ben haha :) Ik heb dat ook geprobeerd hoor.. labels. Werkt voor een tijdje maar dan is het ook echt wel gedaan haha ;)
| 05:51 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen