Krimpfolie juweeltjes

Krimpfolie juweeltjes


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Een hele tijd geleden schreef ik enkele blogs over krimpfolie en hoe graag ik hiermee een winkeltje zou willen beginnen. Tenminste, een online winkeltje op Etsy. Ik heb geen idee of het goed zou verkopen en ik wil eerst enkele ontwerpen hebben voor ik ermee zou starten, maar hier zijn alvast enkele voorbeeldjes van dingen die ik tot nu toe gemaakt heb ;)

Hier een poolvosje. Ik vond het leuk om ze eens naast elkaar te zetten en het verschil te tonen in grootte, voor en na het krimpen. Links is voor hij in de oven ging, rechts is erna.

Nog enkele leuke dingetjes. Links, de poolvos, een vlinder en twee VW busjes, waarvan ik oorringen zal maken. Aan de rechterkant is er Toothless van de film 'How to train your dragon' en een VW kever. Deze twee zijn echter iets te groot en zullen enkel als broche kunnen dienen. Ik ben van plan om deze twee nog in een kleinere versie te maken zodat ze als hangertje aan een ketting kunnen :-)

Uiteraard vind ik het ook belangrijk dat ze mooi blijven en stevig zijn. Daarom werk ik alle juweeltjes af met Mod Podge Dimensional magic. Dat is een soort van glazuurlaag, die het juweel ook wat dikte geeft, een glaslaagje als het ware.

Dus, wat denken jullie ervan? Zou ik juweeltjes zoals deze kunnen verkopen op Etsy en/of plaatselijke markten? :) Ik hoor graag jullie mening en wat jullie ervoor zouden geven. Dan heb ik een idee van de prijzen ;)


Veel liefs

HippieFoxBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
heel erg leuk gedaan
| 23:54 |
Dat denk ik wel. Wat dacht je van een marktje bij jullie T3 meetingen?? Broches zijn heel leuk inderdaad. Zou ik dan eerder aanschaffen dan zulks als ketting-hanger (maar wie ben ik haha). Ik wens je veel succes!
| 16:47 |
Inderdaad Ingrid. Al zou ik voor de club enkel T3- gerelateerde spulletjes kunnen verkopen :-)

Wat zou zo'n juweeltje/broche mogen kosten voor jou?
| 17:24 |
Oh jee daar vraag je me wat.... durf ik zo niet te zeggen...
| 17:26 |
Zo'n vraag kun je straks dus op Yoors stellen en dan kijken wat het meest word geantwoord :D
| 17:27 |
(zie updates op voorkant)
| 17:27 |
Super leuk gedaan!! Denk dat je er zeker wel wat mee kan beginnen! Misschien een online winkel? Of een eigen facebook pagina aanmaken en het in groepen zetten? Kan je kijken hoe het uitpakt
| 20:20 |
Dankje Mendie :) Ik ga het zeker ook promoten op fb en er een aparte pagina van maken. Een online winkel had ik ook al aan gedacht maar word niet makkelijk gevonden :-)
| 17:25 |
Ze zien er leuk uit!.
Heb je ze zelf getekend?
Mijn ervaring met Etsy is dat je geduld moet hebben, een flink aantal produkten en je de link vaak moet delen.
Voor mijn goede doel heb ik ook een Etsy winkeltje.
yoo.rs/prince.fluffy.kareem/blog/originele-cado-tjes-kopen-1499711591.html?Ysid=49104
| 10:00 |
Dankje voor de tips! Ja daarom, ik zou pas 'n winkeltje willen beginnen als ik zeker 50 verschillende ontwerpen kan plaatsen. :)

En jep, allemaal zelf getekend, dus niet geprint ofzo. Groetjes!
| 10:25 |
Dat moet je er zeker duidelijk bij zetten en ook wat werk in progress plaatjes.
| 10:30 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen