Lex' amulet...

Lex' amulet...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Omdat ik deze week weer helemaal bezeten ben door Zora Mythe, wou ik nog een blog wijden aan mijn favoriete fantasiewereld en diens wezens. Ditmaal een beetje een achtergrondverhaal, over die ketting die je in mijn vorige tekening zag. Waarover ging dat nou allemaal?

Herinner je je bovenstaande tekening nog? Die postte ik in 2016 hier op Yoors, met het 'stap voor stap' tekenen. Hierbij zie je de 'oude' Lex. Omdat Zora Mythe doorheen de 15 jaar veel veranderd en verbeterd is, is ook dit 1 van mijn aanpassingen geweest. Om hem interessanter te maken besloot ik dat het beter was om hem volledig wit te maken. Er zijn uiteraard nog meerdere redenen geweest om hem een make-over te bezorgen, maar goed, die ga ik nu nog niet allemaal verklappen :-)

Maar goed... zie je dat amulet dat hij vast heeft? Dat kleine, rode hangertje? Ja, daar loopt Lex dus altijd mee rond :-) Nog niet opgevallen? Kijk dan maar eens naar onderstaande tekeningen:

Ja hoor... telkens is Lex vergezeld van dat kleine, mysterieuze rode ding. Ik kan misschien nog niet teveel prijs geven over het verhaal en diens vervolg, maar ik kan je wel wat meer uitleg geven over het amulet. Het is gemaakt uit hars van de erg zeldzame Tria bomen. Lex heeft het amulet meegekregen toen hij nog een kleine welp was, zijn moeder stierf kort daarna door een erg strenge winter en zijn vader kwam na een nacht voedselzoeken niet meer thuis. Het amulet is het enige wat hij nog heeft als aandenken aan zijn familie.

Maar wat vertelt Lex over dat amulet tegen Lena? Waarom is het zo belangrijk en vooral... zal het een grote rol gaan spelen in hun leven?

Dat zijn allemaal dingen die je binnenkort zal te lezen krijgen in de laatste hoofdstukken van het eerste boek hier op Yoors :)

Fijn weekend verder nog!

Liefs,
HippieFoxBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat word dus een spannend vooruitzicht voor ons :-)
| 20:14 |
Ik heb het nog niet gevolgd, dit is het eerste stuk dat ik lees.
Maar je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt!
| 17:20 |
Dringend gaan volgen dan maar zou ik zeggen haha ;)
| 18:08 |
Nu maak je me heel nieuwsgierig!
| 12:36 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen