Manfred's ontwerp!

Manfred's ontwerp!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De dag dat Manfred in ware hippie kleuren word gespoten... het komt alsmaar dichterbij! Nog 41 dagen en hij staat in de verf! Ondertussen heb ikeen bewerking ontvangen van mijn eigen tekeningen op een foto. Zo lijkt het toch al iets 'tastbaarder' en kan ik kijken of ik nog enkele aanpassingen wil gaan doen - natuurlijk wil ik dat, op dat vlak wil je toch gewoon dat je bus er perfect uit ziet hé...

Het ontwerp van de zijkant

Bovenaan: De rechterflank, ik weet niet wàt het precies is, maar er zit nog teveel wit op het canvas naar mijn mening. Dat moet anders, dat gaan we dus nog wat aanpassen. Die borden uit de Ardennen worden nog een leuke bordeau kleur denk ik, en ook Cheshire mag gerust iets donkerder grijs worden. Lex op de voorgrond... Tjah, die is nu eenmaal helemaal wit, maar misschien kijk ik toch voor wat meer subtieke schaduw, of zet ik Lena op de voorgrond. De bloemetjes waar ze tussen liggen wil ik graag lichtblauw/ fuchsia maken.

Onderaan: De linkerflank. Werkelijk, niéts op aan te merken. Helemaal gelukkig mee zoals hij is, alleen zou ik de regenboog niet zo strak afgelijnd willen bij het spuiten zelf, maar dat komt vast wel snor :-) Ook de zonnebloemen mogen iets lichter geel dan wat ze nu zijn.

Voor - en achterkant

Tjah, there's only so much you can do... de kleuren van de Action hebben voor mij een 0 op 10 gekregen en dat bewijst hier nog maar eens waarom. Het ontwerp van de voor- en achterkant moet dus jammer genoeg opnieuw, want het komt niet fel genoeg uit om te zien of ik dit ok vind. De regenboog op de neus lijkt nu namelijk 1 was van geel en groen, waardoor de zon/maan er helemaal net uitspringt.

En de achterkant... Dat moest een veld worden met klaprozen. Ja daar zie je dus ook niets van. Grr.

Ik ga dit maar gewoon opnieuw doen :-)

Ziezo een kleine update tot nu toe :-)


Veel liefs

HippieFoxBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een blije bus, wauw..wie wil daar niet in rijden
| 20:06 |
Ja toch, da's inderdaad waar ik voor ga ;-)
| 20:19 |
Wouw die kleuren alleen al! Prachtig. Ook alle verschillende tekeningetjes. Ben benieuwd hoe het er uiteindelijk uit gaat zien :)
| 15:25 |
Ik ook enorm, al volgt er nog een definitieve versie die ik normaal zondagavond zal tekenen; het moet perfect zijn he ;)
| 15:27 |
Ja dat geloof ik graag. Rijden in iets wat perfect is is wel zo wenselijk :D
| 10:03 |
Begint vorm te krijgen :)
| 07:08 |
Wat leuk om het in het echt te zien...alleen kijkt de zon op het eerste plaatje een beetje bedenkelijk ;)
| 02:08 |
Begint er echt goed uit te zien, HippieFox :-)
| 13:34 |
Wat gaaf zeg. Ik hoop zo dat alles goed gaat lukken.
| 21:42 |
Heel gaaf,persoonlijk zou ik nog iets extra op de achterkant doen,een extra tekening van iets wat eruit springt,landschap met zon is wat saai vergeleken met de zijkanten,maar goed,het is maar een ideetje,ik doe het je niet na hoor:)))
| 19:48 |
Ja inderdaad dat vond ik dus ook, alleen kan ik niet direct bedenken wat ik er zou moeten afbeelden... ik ga nog maar even graven in m'n achterhoofd. Het mag ook niet te fijn afgebeeld zijn, want dat lukt niet voor de graffiti ;-)
| 20:08 |
Heb je geen andere dieren uit je strip?
| 20:17 |
Hier nog ff 10 punten erbij voor manfred
| 17:11 |
Jammer dat je er niet mee naar 1969 kunt rijden, mooie kleuren
| 15:48 |
inderdaad, wou dat ik het had kunnen beleven :)
| 17:18 |
Dat wordt wel mooi
| 15:20 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen