Mijn Etsy winkeltje groeit goed!

Mijn Etsy winkeltje groeit goed!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het gaat echt goed, dat Etsy winkeltje waarmee ik op 2 Januari 2018 startte. Mijn nieuwjaars voornemen was om tegen het einde van 2018 reeds goed/fulltime te verdienen met mijn creativiteit en daar ben ik momenteel werk van aan het maken.

Mijn winkeltje bevat ondertussen een kleine 60 items, de meesten ketting hangertjes, handgetekend met krimpfolie en afgewerkt met hars. Momenteel ben ik bezig met het oplijsten van zoveel mogelijk verschillende dieren. Binnenkort voeg ik er ook enkele auto's aan toe.

Reeds 67 keer als favoriet gekozen


Ook hierop ben ik erg trots natuurlijk. Nono's shop werd reeds 67 keer als favoriete shop bewaard door iemand. Dat wil dus zeggen als ik frequent dingen toevoeg aan m'n shop, deze mensen dat ook zullen zien. Bovendien had ik al 8 verkopen, JOEPIE !! De 9de zal voor dit weekend zijn, aangezien ik nog een commissie aan het afwerken ben voor een Spaanse vrouw en haar 3 windhonden. :-)

Mocht je mijn Etsy winkeltje willen bezoeken, kan dat steeds via onderstaande link ;-)

www.etsy.com/shop/Nonosshop

Fijn weekend allemaal,

HippieFoxBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik was een tijdje weg hier en nu terug. Nu lees ik dit. Wat goed van je! Heel veel succes hoor.
| 08:31 |
Ziet er super goed uit!
| 18:14 |
Wat goed dat het zo leuk loopt! Gaat de boek verkoop inmiddels ook een beetje op gang komen?
| 17:30 |
wat leuk te lezen dat het goed gaat , ik denk steeds vaker ik begin ook , maar nog niet van gekomen!
| 14:22 |
Moet je écht doen!  Ik heb er nog geen minuut spijt van gehad :-)
| 15:11 |
Leuk om te lezen dat het goed gaat.
Vaak je shop adres blijven doorgeven
| 14:02 |
Ga ik zeker doen, al ben ik nog op zoek naar de beste manier om veel reclame te maken :-)
| 15:10 |
Leuk, hoe mooi is het als je van je creatieve plezier ook je inkomsten krijgt!
Tip: de link naar je winkeltje werkt niet. (het stukje achter 'nonosshop' weglaten, dan wel.)
| 12:26 |
Bedankt voor de tip Hans! Ik heb 'm snel even aangepast naar de kortere versie, nu zou 't moeten werken :-)
| 15:10 |
Nee, het werkt nog niet.
Deze heb je nodig:
www.etsy.com/shop/Nonosshop
| 15:12 |
Toch vreemd, als ik de andere ingaf in mijn tekst balk, vond ik die wel. Het is aangepast nu ;-)
| 15:32 |
Maar niet goed ....
| 15:47 |
Gedver hé... ik had HJ hier al over aangesproken, maar geen reactie :(

Blijkbaar kom je nog altijd op de Yoors pagina terecht. Ik doe echt EXACT hetzelfde als vroeger, maar 't lukt niet meer :( zucht. ik geef 't op.
| 15:57 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen