Mijn inkomen online - Neobux

Mijn inkomen online - Neobux


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Neobux, de website waarmee ik een inkomen van thuis wil uitbouwen, groeit gestaag verder. Omdat er via sociale media en via vrienden vele vragen komen over hoe ik dit doe, besloot ik een informatief blog te schrijven hierover. Een blog met een introductie over wat Neobux is, hoe het werkt en wat mijn resultaten zijn. 

Wat is Neobux?

Het is een online reclame platform waar advertenties getoond worden aan bezoekers en leden. Als je die advertenties aanklikt, krijg je daar geld voor. Zo simpel is het eigenlijk! :-)

Dagelijks heb je zo’n 25 advertenties die je kan klikken. Wanneer je één van deze aanklikt, opent er zich een nieuw venster dat 5 seconden blijft staan. Dan krijg je bovenaan een melding dat je advertentie gevalideerd is en HOPPA, je hebt geld verdient!! Je kan het tabblad sluiten en naar de volgende advertentie gaan.

Hoeveel verdien je hiermee?


Ik ga je meteen uit de illusie halen: Neobux is een website waarbij je geduld moet hebben. Je inkomsten zullen elke week stijgen, maar je begint klein. Hou dus in het achterhoofd dat het JAREN duurt voor je een grote bijverdienste of een inkomen zal hebben.

Elke advertentie die je klikt levert je 0,001$ op, een tiende van een cent dus. Weinig dus hé? 

Rekening houdend met het feit dat je er dagelijks zo’n 25 kan klikken verdien je daaraan 0.025$. Op die manier duurt het uiteraard lang om aan die eerste dollar te geraken, laat staan dat je daar een bijverdienste aan hebt. Hoe kan het dan dat je 100’den of zelfs 1000’den kan verdienen met deze site? Het geheim = Rented Referrals.

Rented Referrals, wat zijn dat?

Iedereen die zich op de site aanmeld ( zoals ik bijvoorbeeld ) zonder een link van iemand anders, kan door Neobux verhuurt(=rented) worden aan andere gebruikers als werkkracht (=referral).

Stel bijvoorbeeld dat jij 0.60$ hebt samengespaard, dan kan je 3 referrals gaan huren. Zij merken het niet dat ze gehuurd worden. Niet in hun inkomsten, noch aan andere dingen. Zij gaan gewoon door met alles zoals anders. 

Elke klik die één van die referrals doet, levert jou nu 0.005$ op. Dat is al 5x meer dan wat jij had met het bekijken van 1 advertentie. Stel je nu voor dat jouw referrals samen 10 kliks doen, dan heb je die dag 0.05$ verdient. Het dubbele van wat je op een hele dag zou verdient hebben met enkel jouw advertenties.

Moet je zelf investeren?


Nee. Dat moet zeker niet. Jij kiest zelf volledig of je er 0euro of 1000euro in investeert. Ik zelf investeer momenteel wekelijks 60euro om mijn aantal gehuurde referrals zo snel mogelijk op te bouwen.

Jij kan echter ook aan een groot aantal rented referrals geraken zonder er geld in te steken, alleen zal dat langer duren, maar wanneer je geduld hebt kan dat geen probleem zijn uiteraard.


Is het betrouwbaar?


Neobux is een website die ondertussen 9 jaar bestaat en zijn betrouwbaarheid al keer op keer bewezen heeft. 

Uitbetalingen gebeuren vanaf 10$, maar in het begin kan je ook een kleiner bedrag opvragen. Het geld staat binnen enkele minuten op je Payza account. Ze schrijven niet over naar een bankrekening, geld ontvangen kan enkel op je Payza rekening ( of neteller of skrill ) en van daaruit kan het uiteraard wel naar je eigen bank.

Hoelang duurt het voor je een inkomen hebt?

Helaas kan ik hier geen antwoord op geven omdat het van veel factoren afhangt.Hoe goed jij elke dag je advertenties klikt, hoeveel RR (rented referrals) je hebt, of je zelf mee investeert om je account sneller op te bouwen etc...

Ik kan je wel zeggen dat dit een project is dat over enkele jaren gaat. Je zal niet vanaf het eerste of tweede jaar een inkomen uitbouwen. Dit neemt meer tijd in beslag.

Ik kan wel zeggen dat je per 5000 RR ongeveer 150 euro netto verdient. Netto omdat je de maandelijkse kosten van het huren van je RR nog moet berekenen, maar dat leg ik graag verder uit aan de personen die verder interesse hebben in Neobux.

Wat betekent Neobux voor mij?


Hoewel Neobux lang duurt om op te bouwen, geeft het mij wel het gevoel dat ik eindelijk iets heb gevonden waarmee ik mijn droom waar kan maken. De droom om van thuis te kunnen werken. De droom om niet meer van een baas afhankelijk te zijn, maar vrij te zijn. Vrij om aan mijn tekeningen te kunnen werken en mijn boek van Zora Mythe. 

Ik ben aangemeld op 17/03/2017, maar ik ben pas ECHT begonnen met het huren van RR op 19/05/2017, 2 maanden later. Momenteel heb ik zo'n 200 gehuurde referrals die me elke dag een klein passief inkomen opleveren en ik hoop dat ik zo snel mogelijk mijn account kan opbouwen om 2000$ per maand te hebben :)

Belangrijke regels


Zoals elke grote website zijn er regels bij Neobux. Hier zijn enkele van de belangrijkste die je moet weten voor je je aanmeldt:


- Je kan dit alleen van op een laptop of vaste computer met wifi netwerk doen, dus geen gsm of tablet

- Betalingen kunnen enkel via neteller, skrill of Payza

- Per gezin ( per wifi verbinding ) kan slechts 1 account geactiveerd worden

- De algemene voertaal is Engels

Aanmelden op Neobux

Aanmelden op Neobux mag je natuurlijk altijd doen. Als je vragen hebt, sta ik steeds paraat om daarop te antwoorden. Wil je mij ook een plezier doen? Dan kan je je altijd aanmelden via mijn eigen link natuurlijk :)


Volg deze link om aan te melden op Neobux.


Veel liefs en bedankt voor het lezen!

HippieFoxBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (17 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Deze gaat veel sneller: www.euroclix.nl/index?SRef=y9Im
| 15:54 |
Echt niet, omdat je daar geen refferals kunt huren, maar zelf voor refferals moet zorgen. Met euroclix kun je niet eens een gegarandeerd maand-inkomen opbouwen. Ik ben er al jaren lid van.
| 11:41 |
Ik heb je 25 yp gegeven.
Heb me aangemeld bij Neobux. Ben erg benieuwd. thanks voor je uitleg!
| 11:43 |
Graag gedaan, ik ben er als meer info nodig hebt :)
| 11:57 |
| 15:54 |
Ben, heb je er ook een blog over geschreven of gooi je alleen maar overal je link neer.. ;-)
| 15:57 |
Nog geen blog. Nu een hint (steun) voor een extra zakcentje.
| 16:18 |
Kan je even uitleg geven over de Mini jobs
| 01:10 |
Ik ben benieuwd, ik ga zo zeker een kijkje nemen
| 12:58 |
Is geen verplichting, maar ik vind het een fijne site en leuk om zo een echte serieuze verdienste op te bouwen. Ik vind het super dat ik dit kan delen met mensen die zo graag uit de dagelijkse sleur van hun job willen geraken en als ze via mij aanmelden... tjah, zoveel te leuker voor mij ;-)
| 13:00 |
Ik heb me net aangemeld via jouw link, en ben nu een payza-account aan het maken.
| 07:56 |
Oh super spannend, hou me maar op de hoogte!! :)
| 08:33 |
Ik ben meteen ook lid geworden van ojooo, dat is ongeveer hetzelfde, dus als je zin hebt: wad.ojooo.com/register.php?ref=JustKarin1976
| 09:36 |
Dankje Karin. Er zijn heel veel gelijkaardige sites zoals Neobux, echter niet allemaal even betrouwbaar. Zolang je geen geld investeert, kan je alleen de tijd en moeite kwijt zijn die je erin investeert. Ojooo en Familyclicks zijn er 2 die inderdaad ook al wat langer bestaan. Familyclicks ben ik aangemeld, maar ikheb er weinig tijd voor
| 11:18 |
In Nederland hebben we euroclix. Daar verdien je geld met advertenties, referrals, maar ook als je iets koopt bij bv wehkamp of bol.com, of als je een verzekering afsluit. Ik ben er al jaren lid van, en heb al een aantal keren 100 euro uit laten betalen. Ik vind het best hard gaan, en ik verdien elke maand over de clix van mijn referrals. www.euroclix.nl/index?SRef=EZLnF
| 11:29 |
ja maar dat zijn referrals die je zelf moet zoeken ;) Met neobux kan je ze huren en echt 10duizenden mensen verzamelen en een loon opbouwen :)
| 11:39 |
Dat is waar, maar als mensen zien hoe snel je 100 euro bij elkaar hebt staan ze te trappelen.
| 11:41 |
Hoe snel heb je die daar bij elkaar dan ? :)
| 11:54 |
Heel wat sneller dan op Yoors. :) Het ligt eraan of ik iets koop of afsluit, maar meestal binnen een half jaar.
| 12:02 |
Das inderdaad mooi, maar 100% winst kan je die 100euro dan niet natuurlijk niet noemen, want je hebt er al iets voor moeten doen in de plaats, dingen kopen of contracten afsluiten die je (uiteindelijk) ook wat kosten. Maar goed, ik snap het concept wel :) Ik ben blij met Neobux en LikesXL, die bouwen langzamerhand op naar een stabiel passief inkomen van ergens tussen de 2500 - 5000 euro. Dat hoop ik toch te halen op 5jaar tijd :)
| 12:16 |
Dat zou zeker mooi zijn! Laat ik wel voorop stellen dat ik nooit iets koop om clix te verdienen. Het zijn dingen die ik nodig heb, alleen kijk ik eerst bij euroclix of ik eraan kan verdienen.
| 12:19 |
das heel erg slim inderdaad ;)
| 12:20 |
Na 1 dag heb ik al 3 referrals gehuurd, dus het gaat wel lekker. :)
| 20:17 |
Oh dan heb je al meteen centjes geinvesteerd ook? :)
| 22:50 |
Nee, alleen wat ik op neobux heb verdiend met de mini-jobs.
| 07:32 |
wat sjiek! Ik kan mijn draai maar niet vinden daarin :)
| 19:37 |
De aanwijzingen zijn erg moeilijk. De eerste job kwam ik niet uit, maar de 2de snapte ik, na wat puzzelen, en die leverde 3 ct per taak op, bij 300 taken.
| 20:18 |
Huh heb jij al meteen 300 taken kunnen doen? Zoveel had ik er nooit ^-^
| 01:29 |
Ik heb ze ook lang niet allemaal gedaan, want het was al laat, maar dee verdiensten schoten wel snel omhoog, waardoor ik referrals kon huren. Helaas klikken die nog niet hard.
| 09:39 |
Je zou natuurlijk zelf een blog kunnen schrijven over euroclix, zoals ik ook heb gedaan. Dat werkt alleen niet half zo goed als neobux, omdat je bij euroclix zelf refferals aan moet brengen, en ze niet kunt huren.
| 15:57 |
Bedankt voor je tip.
| 16:00 |
je hebt me nieuwsgierig gemaakt dus ik ga zeker eens kijken
| 07:35 |
hou me zeker op de hoogte Frieke :)
| 22:50 |
Hier ben ik zeker benieuwd naar... Weet je toevallig of Neobux inmiddels ook via PayPal uit betaald? Goede blog... Dank je wel!
| 01:36 |
Paypal heeft heb een maand geleden als een baksteen laten vallen. Van dag op dag besloten ze niet meer met PTC sites samen te werken omdat er enkele rotte appels tussen zaten. Dus.. contract of niet, Paypal heeft dit aan zijn laars gelapt en gewoon een bericht gestuurd naar neobux dat het gedaan was :-) niet echt goed bezig dus van Paypal.. dus nee. De uitbetalingsmogelijkheden zijn payza, skrill of neteller :)
| 08:44 |
Wow. Dat is jammer van paypal, bedankt voor de informatie ;)
| 10:15 |
Ja klopt maar ik doe het nu met Payza en dat werkt ook gewoon prima :) Had je je eigenlijk aangemeld bij Neobux? Groetjes!
| 17:35 |
Goede blog, ik ben beniuewd hoe het verder zou lopen ...
| 19:17 |
Goed uitgelegd, HippieFox. Het is inderdaad een proces van lange adem. Maar we doen lustig verder en ik hoop straks als ik werkelijk in pensioen ben de bergen geld binnen te rijven haha. :-)
| 18:59 |
Dankje Rudi :) zat jij ook op Neobux dan? Ik heb je namelijk niet staan in mijn 'team' ;)
| 13:45 |
Neen, ik ben daar waarschijnlijk tegelijkertijd met jou mee begonnen. Zit ook op Cliquebook en twee zustersites Cliquesteria en Uniclique en die gaan ook redelijk goed mag ik zeggen, alhoewel het pas interessant wordt vanaf 100 RR (vind ik) :-)
| 19:38 |
Oh wel super om te weten dat je daar ook nog actief bent Rudi ! Hou me zeker op de hoogte he. :-)
| 20:24 |
oké :-)
| 19:22 |
En nu al wat moois verdient?
| 22:15 |
Het gaat om traag opbouwen he dus ondertussen heb ik nog niet veel meer als een maand geleden. 50 referrals meer en een Golden account gewonnen, dat zorgt ervoor dat ik toch maandelijks 20-30$ winst maak nu :-)
| 13:46 |
Goed uitgelegd weer Hippie, ik heb er helaas geen tijd voor...
| 15:34 |
ga ik eens proberen
| 16:21 |
Laat me zeker weten wat je ervan vind !
| 19:49 |
Ik kan al niet meer doen omdat ik alles via telefoon moet doen
| 09:55 |
Oh das inderdaad jammer Vicky !
| 10:26 |
Doorgaan en wie weet haal je het wel
| 21:15 |
Ja dat zou natuurlijk echt fijn zijn :-) updates krijg je sowieso hier van me ;-)
| 07:24 |
Ha Hippiefox,

Zo te zien ben je weer goed bezig. Neobux is zeker betrouwbaar en er valt veel geld mee te verdienen. Zelf ben ik afgehaakt, omdat het verdienen zelf heel traag gaat. Ik investeer niet graag in PTC's en dan duurt het gewoon te lang. Reacties hieronder gaan oa over slechtbetalende referrals, waardoor je minder binnen haalt dan je geïnvesteerd hebt, en dat kan ik met andere programma's wel beamen.
Ik hoop dat het je goed gaat met dit programma en lees zeker je updates hierover. Zelf ben ik een stuk meer bezig met gewoon investeren in websites en bedrijven, affiliate marketing en crypto-currencies. Je weet mijn 'kanaal' te vinden, mocht je daar meer over willen weten. Ook kun je altijd een persoonlijk bericht sturen, ik help iedereen graag :)
| 23:02 |
Dag Alico, leuk om je hier terug te zien na al die tijd :) Ik weet dat Neobux erg traag gaat en het blijft uiteraard ook een keuze of je dit wil volhouden of niet. Het vraagt echter zo weinig inspanning dat ik het niet erg vind om er elke dag enkele minuten voor te gaan zitten. :)
| 13:28 |
Ohja en ik had je ook een bericht gestuurd om meer te weten te komen van dat laatste programma waar jij nu mee bezig bent van die 1$ investering :)
| 13:28 |
Zal daar zo even op reageren ;)
| 18:06 |
Been there, done that. Erg geestdodende business. De hele dag maar reclames klikken.
Zien dat referrals niets doen, en er geen cent aan verdienen.
Weer nieuwe referrals huren en maar klikken op stompzinnige, bah!
| 17:43 |
aanvulling: Stompzinnige reclames
| 17:47 |
Tjah. Voor die paar minuten per dag vind ik dat niet erg :-)
| 18:55 |
Met een paar minuten per dag ga je geen 2000 euro per maand verdienen
| 19:03 |
Dat doen de oudere leden toch wel ;-) je hoeft van mij niets te doen hiermee en als het mij lukt breng ik je zeker op de hoogte. In tussentijd vind ik het gewoon leuk om te doen dus ik vind het prima :)
| 19:05 |
Ik wens je veel success:) En ja, hou me op de hoogte!
| 19:25 |
Ik ga ook gelijk kijken!
| 17:08 |
Kan je doen ^-^ mocht je interesse hebben mag je altijd iets laten weten
| 18:55 |
Yeaaahj had mij al aangemeld via jou!!
| 09:31 |
Klinkt interessant....2000 dollar per maand? Wauw haha, dat is flink verdienen, maar dan moet je er ook wat insteken natuurlijk :)
| 15:08 |
Ja - ofwel veel tijd, ofwel iets minder tijd en veel geld. Of de middenweg ;-) er zijn er die nu tussen de 1500 - 2500 verdienen dusja.. :-)
| 16:44 |
er zijn er die nu tussen de 1500 - 2500 - jij nog niet dus?
| 17:48 |
Nee natuurlijk niet.. dat schrijf ik ook, je moet er jaren mee bezig zijn. Die mensen zijn er 8 jaar :-) ik ben er nu amper 1 maand goed mee bezig.
| 18:54 |
Ik heb het een jaar geprobeerd, en heb geen cent winst gemaakt, die referrals die je huurt, doen niets, ik ben de affiliate marketing business ingegaan, daar valt heel wat meer te verdienen, je kunt mijn blog hierover opzoeken op mijn profiel.
| 19:01 |
Dat vind erg jammer voor je Eimhier. Ik verdien nu dagelijks meer dan 1 dollar met de 200 referrals, bruto dan wel. Mijn netto ligt rond de 6$ per maand na alle kosten. Dat is na mijn eerste maand (=Juni). Een mooi begin om op te bouwen en zelfs al neemt het per dag een uur van mijn tijd in beslag.. dat vind ik ok. Ook al neemt het 10jaar in beslag.. dat vind ik ok :-) Affiliate marketing is dan weer mijn ding niet. Zo is iedereen uniek :-)
| 19:10 |
Voor 6 euro per maand kom ik mijn bed niet uit;) Ik verdien 22,50 per maand per referral en 175 voor een jaar abonnement in eens, maar dan wel jaarlijks terugkerend als ze lid blijven.
| 19:28 |
Das het punt net.. nu is dat nog 6$ in mijn eerste maand. Dat groeit constant :)
| 22:19 |
Succes:) Als het binnen een jaar niet meer groeit, check mijn blog dan even;)
| 23:47 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen