Zora Mythe - update

Zora Mythe - update


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dag liefste bloggers - en vooral zij die Zora Mythe op de voet volgen -. 


Ik wil jullie graag laten weten dat ik nog steeds bezig ben aan het volgende deel van Zora Mythe waarbij Lena kennis zal maken met het Camuru volk dat hier en daar al eens in het verhaal voor kwam. Dit keer zal ze erg veel leren en staan haar erg spannende weken te wachten! 


Ik kan niet wachten om jullie alles te tonen, maarrr... ik heb ook niet stilgezeten vandaag! Sommigen onder jullie zagen ze al verschijnen, de nieuwe tekeningen waarmee ik vandaag ijverig in de weer ben geweest. Jaja, ik ben langzaam maar zeker bezig om een muziekfilmpje te maken voor Lex en Lena en tjah.. Dat neemt nu eenmaal veel tijd in beslag... :) Hieronder deel ik er alvast enkele met jullie, omdat ik jullie zolang laat wachten op het vervolg van het boek ;)


Veel liefs

HippieFoxBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ongelooflijk blijft het, zo absurd goed en mooi...
| 15:37 |
Dankje Hpj doet deugd om te lezen :)
| 21:04 |
Zo'n groot talent! xxx
| 21:15 |
Zoals gebruikelijk, je hebt bijna geen woorden nodig om je verhaal uit te beelden, Hippie, de karaktertrekken spreken zo uitdrukkelijk hun eigen emoties uit. Schitterend gewoon
| 08:38 |
Lieve Dana, je reactie verwarmt mijn hart :) Echt leuk om te lezen dit... dankje!
| 09:03 |
Wat ziet dat er prachtig uit Hippie!
| 19:47 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen