Eerste Indruk: Essence Metal Shock Nail Powder

Eerste Indruk: Essence Metal Shock Nail Powder


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Toen ik een keer holografische gelnagels liet zetten, zag ik dat de Holo zelf een poeder was dat aangebracht werd. Nu is Essence Cosmetics met een enigszins vergelijkbaar product uitgekomen, maar dan voor gewone nagellak en zonder dat je het onder een UV-lamp moet houden. Hier leg ik de stapjes uit die ik deed toen ik het product testte. Kleine sidenote: het feit dat het niet egaal lijkt op mijn nagels, is omdat mijn eigen nagels niet glad zijn (ik denk door een ijzertekort).

1.      Breng gewoon een nagellak aan. Ik heb 2 laagjes gedaan. Kleur naar keuze, ik koos voor zwart. (Essence Colour&Go Nail Polish 144 black is back)

2.      Wacht tot de nagellak zo goed als droog is en breng het nagelpoeder aan op de nagels. Op de verpakking staat dat je het met een vinger moet aanbrengen, maar ik heb toch maar een oogschaduwsponsje gepakt. Werk het poeder goed uit voor een chroom/spiegel-effect. (Nail Powder 05-6 be my little mermaid)


3.      Breng de bijbehorende sealing top coat aan om zeker te zijn dat het poeder blijft zitten. (Essence Metal Shock Sealing Top Coat)


Mijn mening; ik had een paar beginnersfoutjes maar bel wel onder de indruk van het resultaat. Breng eventueel nog een gewone top coat aan zodat het niet snel gaat beschadigen.

!! Leg altijd iets onder je ‘werkplaats’ als je met dit poeder werkt want het komt overal te zitten !!

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooie kleur en wat leuk dat jij het getest hebt
| 18:19 |
Ik had ze al eerder bij Kruidvat zien liggen maar heb uiteindelijk toch besloten om het te proberen
| 19:52 |
Prachtig. Ik zie altijd op nailblogs dat ze altijd het nagellakflesje vasthouden.
Je hebt een goede smaak.
| 17:43 |
Ja zo'n foto maak ik soms ook maar hoeft niet altijd hoor
| 19:34 |
Waw ziet er mooi uit
| 15:37 |
Dankje!
| 19:35 |
Ziet er heel mooi uit!
| 09:10 |
Dank je !
| 10:47 |
Voor een eerste keer is het best goed gelukt zo te zien!
| 20:17 |
Jeetje wat ben jij snel met reageren, heb het 2 seconden geleden online gezet haha :p ja ik vind het ook redelijk gelukt :p
| 20:21 |
haha ik zat toevallig op yoors & ga altijd het rijtje af zo kwam jij ineens met een blauw sterretje :)
| 20:22 |
In het weekend heb ik meestal minder tijd om er iets op te zetten maar ik maak veel van mijn artikels wel wat op voorhand (bv die met die speciale lipkleuren, heb nog 2 artikels klaar staan over lipstick) maar eigenlijk zou ik er wat meer tijd in moeten steken ook. Heb trouwens net ook bij jou gereageerd ;)
| 20:24 |
Ik heb het gezien! :)
| 20:30 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen