Halloween Tutorial: White Walker (Game of Thrones) Glam versie

Halloween Tutorial: White Walker (Game of Thrones) Glam versie


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het is weer oktober, en het begint al gelijk te kriebelen! Als ik aan oktober denk, denk ik aan 2 dingen: de herfst en Halloween. In deze tutorial ga ik jullie laten zien hoe ik mij tot White Walker (GOT) omtover. Ik vertel hier ook bij welke producten ik gebruikt heb.

1.      Voordat je met make-up begint, altijd eerst een primer smeren! Dit voorkomt namelijk dat je poriën helemaal vol met make-up gaan zitten. (Hema Mattifying Face Primer)

2.      Dan breng je een witte schmink aan met een nat sponsje. (Snazaroo Classic Facepaint)

3.      Na dit natte product, niet vergeten af te poederen, om te voorkomen dat alles gaat verschuiven op je gezicht. (Essence all about matt fixing compact powder)


4.      Dan neem je een grijze oogschaduw en een plat kwastje en ga je de lijnen op het gezicht van de White Walker zetten (ik gebruikte een foto van the Night King als voorbeeld). Doordat je dit met een plat kwastje doet, kan je het best wel precies aanbrengen. (Biocura smokey eyes oogschaduwpaletje)

5.      Tussendoor even met een highlighter de hoge punten op je gezicht even meepakken. (Glow & Highlights Palette van de Action, het koude palet)


6.      Dan maak je de lijnen op het gezicht wat donkerder met een donkerdere grijze oogschaduw (mag met glitters, had de mijne ook). Ook ga je wat contouren in je gezicht en hals (ik nam mijn sleutelbeentjes ook mee). (Kiko Milano Long-Lasting Wet & Dry Use Eyeshadow in de kleur 230)

7.      Even extra highlighter aan op de kin, neusbrug en jukbeenderen aanbrengen. (MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter in de kleur Pearlescent Sheen)

8.      Dan breng je met een metallic grijze lip-of eyeliner lijntjes aan op de lippen (de White Walkers zijn immers ondood, vergelijk dit met een zombie of vampier). (Essence Metal Art Lip&Eye liner in de kleur 01 steel the show)


9.      Vergeet je pruik niet (dankzij een andere blogger weet ik nu een beetje hoe dat moet) (Mijn pruik komt van de Action).


Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ziet er echt tof uit!
| 00:07 |
Dank je! Er komen nog tutorials online hoor
| 10:26 |
Die is goed!
| 15:29 |
Dank je
| 17:09 |
dat is goed gelukt
| 23:35 |
Ik schrok wel van het resultaat, had niet gedacht dat het zo goed zou lijken :p
| 23:45 |
Wauw gaaf zeg
| 20:16 |
Heb mijn best gedaan
| 20:50 |
Heel knap gedaan!
| 20:06 |
Thanks
| 20:49 |
Mijn creaties al gezien? :)
| 21:06 |
Nog niet, zal nu eens gaan piepen
| 21:07 |
Leuk! Leuk dat jij ook Halloween gerelateerde dingen nu plaatst
| 21:16 |
Ik kijk elk jaar naar Halloween uit
| 21:20 |
Ik ook! Leukste feest van het jaar. Zet je het ook op instagram? Kunnen we elkaar volgen. Beautybylynn_
| 21:24 |
Ja het komt zometeen online
| 21:26 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen