×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
blog/ tekst #1 je hebt me in je macht....

blog/ tekst #1 je hebt me in je macht....


Verwijder dit blok d.m.v. de rode knop met het kruisje en sleep nieuwe blokken hiernaartoe. Het rode kruisje krijg je te zien door op deze tekst te klikken. Bekijk het filmpje hieronder voor een korte uitleg over het slepen van blokken.

Ik kan mijn adem inhouden

ik kan op mijn tong bijten

ik kan dagen wakker blijven

ik kan een nep lach opzetten

ik kan het ontvluchten en met je meespelen

als dat is wat je wil

ik geef je alles wat ik in me heb

ik kan het

ik kan het

ik kan het

maar ik ben ook maar een mens

als je me laat zitten dan doet het me pijn

jou woorden in mijn hoofd en de pijn in mijn hard.

Je houd me boven water maar je laat me daarna weer vallen

Ik ben maar een mens

Ik kan het allemaal wel aan

Ik ben een gevoelloos persoon

Ik kan de wereld omhooghouden

Als dat is wat je wil

Ik kan jou alles zijn

Ik kan het

Ik kan het

Ik kan het

Maar ik ben ook maar een mens

Ik ben maar een heel klein mens

Ik kan heel veel hebben

Je kan alles maken

Tot ik er genoeg van heb

Dan breek ik en gaat het mis

Jou woorden in mijn hoofd en de pijn in mijn hard

Je houd me boven water en laat me daarna weer vallen

Ik ben ook maar een mens, een heel klein mens.

_PetitCorbeau_
Dat is mooi! Maar inderdaad wat ingrid zegt!
30-08-2017 21:04
30-08-2017 21:04 • Reageer
Ingeborgenzwerm
Wat een goede tekst, alleen valt het een beetje weg omdat de boven staande blok en het filmpje niet hebt weg gehaald.. Als je namelijk daar op gaat staan met je muis en je klikt krijg je een kruisje te zien, om deze weg te doen, het zelfde met het filmpje, en dan pas dan je eigen tekst plakken dan komt deze boven in.
30-08-2017 17:42
30-08-2017 17:42 • Reageer