×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


blog/tekst #2 vandaag is niet de dag..

blog/tekst #2 vandaag is niet de dag..


 Ik vind dit heel moeilijk maar ik wil je toch proberen uit te leggen wat er in mij om gaat. Het gevoel wat ik soms heb is onbeschrijfelijk, maar ik ga het toch proberen. Ik stop, want ik denk, ik denk over wat ik moet typen. Meestal gingen de woorden vanzelf ik schreef ze zo van me af maar het gaat niet meer, ik moet nadenken, nadenken maakt moe…. Paniek ja dat was het, paniek is het engste, paniek voel ik de hele dag door, een soort muurtje bouw je om jezelf heen. Een muur die hard is zo hard als steen en geluidsdicht dat vooral, er kunnen geen woorden doorheen komen. Alleen stilte, want ik hou van stilte, ik hou er van als niemand praat en ik de enige ben die ik hoor mijn hoofd, mijn hoofd zegt dingen hard op. Niemand hoort ze alleen ik. Alleen ik kan horen wat ze zeggen alleen ik kan horen hoe slecht ik ben en hoe graag ze me weg willen hebben, van deze wereld. Niemand wil dat maar mijn hoofd wel. Mijn innerlijke ik, mijn diepste ziel, mijn slechtste ziel. Als het licht uit is is het het fijnst. Dan is het donker, net als mijn hoofd en mijn ziel, het is leeg het enige wat ik voel is donker, ik ben dan ook het gelukkigst als ik savonds mijn ogen dicht mag doen. Ik wil niemand ongelukkig maken daarom praat ik liever niet. Ze zeggen in mij dat ik niet mag praten want dan duwen de mensen je alleen maar meer weg en dan vinden ze je raar en krijgen jullie een hekel aan mij ,dat zegt mijn hoofd. Ik twijfel ik stop met typen….. ik begin weer en ik denk verder… zal ik dit wel delen met iemand,…. Dit is raar….. je spoort niet…. Je hoort hier niet….. mijn hoofd draait… paniek komt naar boven…. Ik zucht en ga door….. de zoveelste keer vandaag. Ik ben het gewend en ik raak er steeds meer mee bevriend. aan de gedachtes wen je wel. Soms droom ik van mezelf. Waar zal ze zijn ze is zo ver weg…. Ik droom over vroeger toen ik nog wel hier was….. ik kijk en zie een meisje in de spiegel die op mij lijkt. Ik ken haar ergens van maar ik kan mijn hand er niet op leggen… of hoe zeg je dat… mijn vinger er niet op leggen. Ik ben al een hele weg ik heb woorden op papier maar ik kan niet meer. mijn hoofd is moe het is genoeg voor vandaag. Bij deze wil ik elke dag bij proberen te houden en jou een beetje laten zien wat ik ben en wat ik denk.

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties