×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Wandelen, Fotografie.

Wandelen, Fotografie.


Hallo, mijn naam is Lucia, Op deze blog lees je over wijsheden, muziek, knutselen, fotografie, bezigheden, en muziek. Kort samengevat. Ik ben graag bezig, want dat maakt mij vrolijker. Ik ben ook enthousiast over het delen over tips en trucjes. Dit zijn manieren om meer te genieten van het leven, en je tijd te benuttigen. En om vrienden te maken, en nieuwe hobby's te proberen. Kortom, deze blog gaat over leefstijl. Laat je verassen!

Wandelen

Ik wandel iedere dag, omdat het goed en gezond is. En je even stress kwijt kan. Ik kan niet te moeilijke sporten, want ik ben heel snel moe. Dus een wandelen is een makkelijke manier om toch wat beweging te hebben. Op dagen dat ik tijd heb kan ik 3 kilometer lopen. Dat is soms ook weleens 6 kilometer geweest.

Fotografie

Een manier om wandelen leuker te maken is om foto's te maken. Zo ga je om je heen kijken, dat werkt rustgevend bij mij. Ook kom je je buurt een hele andere manier te zien. Soms zijn de mooiste dingen dichtbij. Er zijn verschillende stijlen die je buiten kan fotograferen. Denk maar aan gebouwen, de lucht, in het park fotograferen.

Ik vind het vervolgens ook leuk om mijn foto's op te slaan, en ze later in een album te gooien. "mijn wandelingen". Wat ook leuk is, is om een lapse te maken (heel veel foto's achter elkaar). Dan fotografeer je iedere dag iets in je wandeling, en plaats je al die foto's in een filmpje achter elkaar. En dan kan je zien hoe seizoenen en het weer, en tijd invloed hebben op je foto.

En als laatst...

Ik maak foto's meestal met mijn telefoon, omdat ik mijn spiegelreflexcamera niet altijd op zak heb.
Zet hieronder een reactie, en ik ga graag jullie foto's bekijken. Groetjes. :)
Dennis de Bruin
mooie opzet voor je blogs
06-03-2017 15:03
06-03-2017 15:03
Sabrina van den Heuvel
Hoi Lucia, leuk, ik deel je hobby's. Fotografie is mijn passie dus ik heb heel wat foto's hier op Yoors staan. Ik ga je volgen :)
06-03-2017 14:00
06-03-2017 14:00
notifications_noneadd
16-10-2018 19:53
1 volger , 2 antwoorden
notifications_noneadd
15-10-2018 14:01
1 volger , 1 antwoord
notifications_noneadd
23-05-2017 07:47
1 volger , 1 antwoord
notifications_noneadd
19-10-2018 20:07
5 volgers , 4 antwoorden